Antena Căutare

Ingrediente fără număr, de la Diamanta Stănescu! Soția de bulibașă a venit cu un gulaș țigănesc cu carne multă, ca ”să fie belșug”!

Diamanta Stănescu, soție de bulibașă, a gătit alături de fiica ei, Ana-Maria, gulaș țigănesc. Concurenta susține că are un palat cu 22 de camere, dar locuiesc doar trei persoane în el. Motivul? Vom afla!

Ingrediente fără număr, de la Diamanta Stănescu! Soția de bulibașă a venit cu un gulaș țigănesc cu carne multă, ca ”să fie belșug”! Galerie
Diamanta Stănescu

Urmează o concurentă ceva mai înflorată! Cu familia venită la susținere și cu soț bulibașă, Diamanta Stănescu este gata să strălucească la ”Chefi la cuțite””

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ingrediente fără număr, de la Diamanta Stănescu! Soția de bulibașă a venit cu un gulaș țigănesc cu carne multă, ca ”să fie belșug”!

Multe s-au schimbat în tradițiile țigănești, însă Diamanta vrea să le continue, doar pe cele bune. Soția de bulibașă a explicat că fiica ei, Ana Maria, își va continua studiile: ”Vreau să fie magistrată”.

Cum au reacționat cei trei chefi când au văzut ce le-a pregătit concurenta, în materialul video de mai sus.

Vikingule, ce le-ai făcut chefilor?! Farfuria lui Marian Petre a creat haos la masa juriului: ”Te mai miri, la ce-am văz... Preparatele Doinei Ciuban sunt desprinse din basme! O concurentă specială a meritat o jurizare specială, în versuri! ”Pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x