Timp de 19 ani, a lucrat ca învățătoare. Dorind să îi ofere copilului ei o viață mai bună, Simona Prisecaru și soțul ei au lăsat totul în urmă și au plecat în Italia.
INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările
Simona recunoaște că a venit la ”Chefi la cuțite” pentru sufletul ei, nu pentru cuțit. Astăzi, după ani de muncă, bucătăria a devenit locul în care se poate relaxa.
INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările
Articolul continuă după reclamă
Pentru întâlnirea cu chefii, Simona Prisecaru a pregătit gnocchi de cartofi și pere fierte în vin roșu, în parfum de levănțică.
Profu’ de sport a adus un preparat din țara fotbalului, Brazilia! A marcat sau a ratat Doru Ungureanu? ”Eu n-am vrut să ...
Chefii au fost scoși la tablă de Ileana Voicu! Jurnalista a venit cu un look inedit și un preparat istoric: ”Băi, laburi...