Antena Căutare

Influnceriţele au luat cu asalt bucătăria "Chefi la cuțite"! Andreea și Sensy: "Sensi vine de la sensibilă!"

Constantinescu Andreea şi Sensy sunt două influenceriţe care vor să-i dea gata pe chefi cu preparatele lor. Pe lângă ele s-a infiltrat şi Daniel Cifor, un elev care s-a botezat la vârsta de 18 ani!

Chefi la cuțite. Sezon 7. Ediția 2. Constantinescu Andreea şi Sensy sunt două influenceriţe care vor să-i dea gata pe chefi cu preparatele lor. Pe lângă ele s-a infiltrat şi Daniel Cifor, un elev care s-a botezat la vârsta de 18 ani!

Chefi la cuțite. Sezon 7. Ediția 2. Sensy s-a prezentat la bancul de lucru cu un decolteu adânc și a mărturisit că, pe lânga faptul că e influenceriță, lucrează și la o firmă de fază. A gătit ouă benedict cu cremă de avocado.

Chefi la cuțite. Sezon 7. Ediția 2. De cealaltă parte, blonda Andreea e tot influenceriță. A pus pe farfuriile pentru chefi paste cu pesto și trage speranță că îi va impresiona.

Cât despre tânărul de 19 ani, botezat cu un an în urmă, acesta a avut emoții cu nemiluita. Cum s-a terminat totul pentru cei trei?

Le-a stat inima juraților! Bontea s-a închinat! Cântece bisericeşti la "Chefi la cutite!": "Aleluia, alel... Anca Dinu, zisă Chef Pisi, concurenta care a stat doi ani într-o mănăstire: "O să câștig. Știu și ce fac cu banii&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x