Live acumScena misterelor (r)
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Cu Rahela în echipă, chef Cătălin Scărlătescu i-a ciuruit! Cei mov câștigă proba cocktail-ului, iar Bontea face o criză de nervi

Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a șaptea confruntare a celui mai iubit show culinar, "Chefi la Cuțite"! Echipa lui Chefi Cătălin Scarlatescu obține șapte farfurii, iar echipa verde și echipa albastră vor intră la duel.

Chef Scărlătescu și echipa mov câștigă cel de-al șaptelea battle

Cu Rahela în echipă, chef Cătălin Scărlătescu i-a ciuruit pe ceilalți doi chefi. Cei mov scapă de duel, după ce amuleta care a schimbat doi concurenți din echipe adverse între ei și-a făcut treaba.

Chef Scărlătescu a mers la sigur și a trimis-o pe Amalia în echipa albastră a lui Dumitrescu, echipă care intră la duel.

Preparatele celor trei echipe de la "Chefi la Cuțite" au ajuns pe mâna stomatologilor din Romania

Cei 11 doctori au decis echipa câștigătoare. Proba a fost jurizată de o echipă de medici stomatologi care a decis că cel mai delicios cocktail dish a fost în farfuria mov.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube