Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Chef Cătălin Scărlătescu le dă șah mat echipelor adverse: Își folosește amuleta și schimbă un concurent

Pentru că show-ul se apropie cu pași repezi de ultimele etape, bucătarii sunt hotărâți să scoată la înaintare toate armele, iar lupta culinară se transformă, la propriu, într-un război strategic.

Chef Scărlătescu își folosește amuleta

Chef Cătălin Scărlătescu, jurat rămas în doar trei bucătari, deține cel mai temut avantaj, ce îi oferă posibilitatea de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă.

Trupele de concurenți sunt deja sudate, ceea ce înseamnă că o astfel de amuletă destabilizează rapid echipele. Zis și făcut!

Chef Cătălin Scărlătescu, mentorul echipei move, își folosește amuleta ce îi oferă posibilitatea de a schimbă un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă. Conducătorul "mov" râvnește la echipa albastră, astfel, Rahela Pîslaru face schimb cu Amalia, care se arată șocată la aflarea deciziei lui chef Cătălin de a o trimite în echipa lui Dumitrescu.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro