Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Chef Cătălin Scărlătescu le dă șah mat echipelor adverse: Își folosește amuleta și schimbă un concurent

Pentru că show-ul se apropie cu pași repezi de ultimele etape, bucătarii sunt hotărâți să scoată la înaintare toate armele, iar lupta culinară se transformă, la propriu, într-un război strategic.

Chef Scărlătescu își folosește amuleta

Chef Cătălin Scărlătescu, jurat rămas în doar trei bucătari, deține cel mai temut avantaj, ce îi oferă posibilitatea de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă.

Trupele de concurenți sunt deja sudate, ceea ce înseamnă că o astfel de amuletă destabilizează rapid echipele. Zis și făcut!

Chef Cătălin Scărlătescu, mentorul echipei move, își folosește amuleta ce îi oferă posibilitatea de a schimbă un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă. Conducătorul "mov" râvnește la echipa albastră, astfel, Rahela Pîslaru face schimb cu Amalia, care se arată șocată la aflarea deciziei lui chef Cătălin de a o trimite în echipa lui Dumitrescu.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube