Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu le dă șah mat echipelor adverse: Își folosește amuleta și schimbă un concurent

Pentru că show-ul se apropie cu pași repezi de ultimele etape, bucătarii sunt hotărâți să scoată la înaintare toate armele, iar lupta culinară se transformă, la propriu, într-un război strategic.

Chef Cătălin Scărlătescu le dă șah mat echipelor adverse: Își folosește amuleta și schimbă un concurent Galerie
Chef Scărlătescu își folosește amuleta

Chef Cătălin Scărlătescu, jurat rămas în doar trei bucătari, deține cel mai temut avantaj, ce îi oferă posibilitatea de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă.

Trupele de concurenți sunt deja sudate, ceea ce înseamnă că o astfel de amuletă destabilizează rapid echipele. Zis și făcut!

Chef Cătălin Scărlătescu le dă șah mat echipelor adverse: Își folosește amuleta și schimbă un concurent

Chef Cătălin Scărlătescu, mentorul echipei move, își folosește amuleta ce îi oferă posibilitatea de a schimbă un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă. Conducătorul "mov" râvnește la echipa albastră, astfel, Rahela Pîslaru face schimb cu Amalia, care se arată șocată la aflarea deciziei lui chef Cătălin de a o trimite în echipa lui Dumitrescu.

Chefii ascut cuțitele după ultimele eliminări. Cocktail dish, tema zilei pentru cele trei echipe... Clipe tensionate la startul primei probe. Chef Dumitrescu își iese din minți! "Zici că a venit sfârșitul lumii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x