Antena Căutare

Clipe tensionate la startul primei probe. Chef Dumitrescu își iese din minți! "Zici că a venit sfârșitul lumii"

Se lasă cu război în startul primei probe din battle-ul cu numărul șapte de la "Chefi la cuțite". Pentru că bucătarii în tunici verzi și albastre au în plan să folosească același ingredient rafinat la baza dish-ului potrivit pentru un eveniment monden, se lupta cu toată forța, umăr la umăr, să îl obțină din cămara.

Lupta culinară se transformă, la propriu, într-un război strategic: ”Când e cineva prin cămară eu mă duc, mă prefac că mă uit la ingrediente și aud ce gătesc ei!”, spune chef Bontea cu zâmbetul pe buze.

După ce Gina a anunțat tema probei și a dat start cronometrului, echipele s-au năpustit în cămară în încercarea de a găsi ingrediente rafinate, potrivite pentru un meniu de cocktail

”Când a început battle-ul eu am spus că a venit sfârșitul lumii!”, este de părere Daniel, din echipa mov.

”Nu mă interesează cum faceți să luați ingredientele! Fugiți!”, îi sfătuiește și chef Dumitrescu pe bucătarii săi. Într-un final, cele două echipe au decis să împartă foie gras-ul.

Chef Cătălin Scărlătescu le dă șah mat echipelor adverse: Își folosește amuleta și schimbă un concurent... Rahela Pîslaru, după ce a ajuns în echipa mov, aleasă de chef Scărlătescu: "Planul meu era să sabotez echipa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x