Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Clipe tensionate la startul primei probe. Chef Dumitrescu își iese din minți! "Zici că a venit sfârșitul lumii"

Se lasă cu război în startul primei probe din battle-ul cu numărul șapte de la "Chefi la cuțite". Pentru că bucătarii în tunici verzi și albastre au în plan să folosească același ingredient rafinat la baza dish-ului potrivit pentru un eveniment monden, se lupta cu toată forța, umăr la umăr, să îl obțină din cămara.

Lupta culinară se transformă, la propriu, într-un război strategic: ”Când e cineva prin cămară eu mă duc, mă prefac că mă uit la ingrediente și aud ce gătesc ei!”, spune chef Bontea cu zâmbetul pe buze.

După ce Gina a anunțat tema probei și a dat start cronometrului, echipele s-au năpustit în cămară în încercarea de a găsi ingrediente rafinate, potrivite pentru un meniu de cocktail

”Când a început battle-ul eu am spus că a venit sfârșitul lumii!”, este de părere Daniel, din echipa mov.

”Nu mă interesează cum faceți să luați ingredientele! Fugiți!”, îi sfătuiește și chef Dumitrescu pe bucătarii săi. Într-un final, cele două echipe au decis să împartă foie gras-ul.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro