Live acumScena misterelor (r)
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Egalitate între doi concurenți după proba individuală de la duel! Chef Scărlătescu a decis cine este eliminat. Echipa albastră își pierde cuțitul de aur!

Situație inedită la "Chefi la Cuțite". Chef Cătălin Scarlatescu trebuie să decidă cine rămâne și cine pleacă din competiție, după cei doi concurenți, Robert "Bobby" Săvoiu și Ernesto Dosman, au ieșit la egalitate.

Chef Scărlătescu a decis cine este eliminat

A fost un duel greu, în care concurenții echipelor verde și albastră s-au pus pe gătit la bancurile de lucru, fiecare cu preparatul lui. Proba a fost individuală, iar farfuriile au fost degustate și jurizate de cei trei chefi, care au punctat fiecare "dish cu lapte", tema concursului.

Momentul anunțului făcut de Gina Pistol a bulversat pe toată lumea. Pentru că au existat două farfurii cu același punctaj, cel mai mic obținut, câștigătorului acestui battle, chef Cătălin Scărlătescu, i-a revenit sarcina de a decide cine rămâne și cine pleacă acasă.

Astfel, echipa albastră pierde un membru important, iar chef Dumitrescu rămâne fără Ernesto, cuțitul de aur.

Chef Cătălin îl salvează de la eliminare pe Robert "Bobby" Săvoiu, din echipa verde.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube