Antena Căutare

Egalitate între doi concurenți după proba individuală de la duel! Chef Scărlătescu a decis cine este eliminat. Echipa albastră își pierde cuțitul de aur!

Situație inedită la "Chefi la Cuțite". Chef Cătălin Scarlatescu trebuie să decidă cine rămâne și cine pleacă din competiție, după cei doi concurenți, Robert "Bobby" Săvoiu și Ernesto Dosman, au ieșit la egalitate.

Egalitate între doi concurenți după proba individuală de la duel! Chef Scărlătescu a decis cine este eliminat. Echipa albastră își pierde cuțitul de aur! Galerie
Chef Scărlătescu a decis cine este eliminat

A fost un duel greu, în care concurenții echipelor verde și albastră s-au pus pe gătit la bancurile de lucru, fiecare cu preparatul lui. Proba a fost individuală, iar farfuriile au fost degustate și jurizate de cei trei chefi, care au punctat fiecare "dish cu lapte", tema concursului.

Momentul anunțului făcut de Gina Pistol a bulversat pe toată lumea. Pentru că au existat două farfurii cu același punctaj, cel mai mic obținut, câștigătorului acestui battle, chef Cătălin Scărlătescu, i-a revenit sarcina de a decide cine rămâne și cine pleacă acasă.

Astfel, echipa albastră pierde un membru important, iar chef Dumitrescu rămâne fără Ernesto, cuțitul de aur.

Egalitate între doi concurenți după proba individuală de la duel! Chef Scărlătescu a decis cine este eliminat. Echipa albastră își pierde cuțitul de aur!

Ernesto Dosman a fost eliminat

Chef Cătălin îl salvează de la eliminare pe Robert "Bobby" Săvoiu, din echipa verde.

Toată lumea este șocată! Amalia Bellantoni s-a salvat la duel, după ce a fost schimbată de chef Scărlătescu, folosind o ... Chef Dumitrescu și-a pierdut cuțitul de aur: ”S-a scufundat Titanicul cu toată lumea la bord”! Chefi la cuțite, lider de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x