Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Diseară, ora 20:00, la "Chefi la cuție"! Banda urcă emoțiile la maximă intensitate: ”Am nevoie de medic, presiunea și-a spus cuvântul”

În această seară, de la 20:00, numărătoarea benzii din cea de-a opta confruntare pe echipe va urca totul la limita insuportabilului în bucătăria Chefi la cuțite.

Medicii, solicitați în platoul "Chefi la cuțite"

După o probă plină de tensiune, o probă ”haotică”, așa cum declară unul dintre concurenți, Mino, din echipa albastră va avea nevoie de interveția medicului.

”Îmi batea inima în gât, asta simțeam. Auzeam în același timp vocea Amaliei care spunea într-una același lucru. Apoi a început să îmi bată de zece ori mai tare, am început să simt durerea. Am avut nevoie de medic pentru că presiunea și-a spus cuvântul. Nervii sunt aia care mă pot ucide!”, mărturisește acesta.

Dacă printre concurenți se răspândesc stările de amețeală și panică, printre titanii gastronomiei orgoliile sunt pe cale să ia foc, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu demonstează că atunci când vine vorba de battle-uri prieteniile rămân la intrarea în platou.

Momentul terorizant al benzii rulante va face ca rând pe rând bucătarii și chefii să își piardă cumpătul, în așteptarea deznodământului: Gătim bine și nu primim deloc farfurii? Suntem ca într-o gaură neagră, mă ajung nervii, iar echipa e tensionată. Ce facem greșit?!, se va întreba unul dintre cei trei jurați Chefi la cuțite.

Cum se va sfârși cea de-a opta confruntare pe echipe, cine va câștiga battle-ul, dar și cine va părăsi competiția în urma duelului, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, pe Antena 1.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro