Antena Căutare

Un food stylist își încearcă norocul la Chefi la Cuțite! Alina Dragne: Îmi doresc foarte tare să trec în etapa următoare

Alina Dragne, foodblogger, din București, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i surprindă pe jurați cu un preparat ușor de gătit.

Chefi la Cuțite. Sezon 7. Ediția 9. Alina Dragne, foodblogger, din București, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i surprindă pe jurați cu un preparat ușor de gătit.

„Încerc să ies din zona mea de confort pentru că din asta învăț cel mai mult și practic momentele astea ne dezvoltă. Probabil dacă aș fi încercat în anii trecuți nu aș fi fost pregătită, măcar acum sunt pregătită să învăț.”

CITEȘTE ȘI: Din categoria rețetelor de prăjituri cu prune, o delicioasă și aromată tartă cu prune și budincă de vanilie.

Are un food blog de succes și își înnebunește urmăritorii cu rețete delicioase. „Sunt constant amenințată că o să primesc unfollow pentru că contul meu crează pofte.”

Alina a pregătit pentru chefi un produs de casă, care o reprezintă și cu care speră să obțină cele trei cuțite.

Viorel Bulgariu vrea să dea lovitură la Chefi la Cuțite cu un preparat italian: Vreau cuțitul de aur... Maria Costinea, cea mai vorbăreață concurentă de la Chefi la Cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x