Antena Căutare

Scărlătescu și Dumitrescu, prima confruntare! Echipa mov şi echipa albastră intră la duel, în proba individuală: "Aveți de gătit cu nuci și semințe"

După ce au luptat cu toate armele în primul battle, stările s-au împărțit în agonie și extaz. Dacă echipa verde a lui Bontea a câștigat proba și s-a salvat în totalitate, celelalte două intră la duel.

Scărlătescu și Dumitrescu, prima confruntare! Echipa mov şi echipa albastră intră la duel, în proba individuală: "Aveți de gătit cu nuci și semințe"
Primul duel al sezonului se dă între echipa mov și echipa albastră

Primul duel al sezonului 7 se dă între chef Scărlatescu și chef Dumitrescu. Echipa mov şi echipa albastră au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării sunt nucile și semințele.

Fiecare concurent din cele două echipe va avea de gătit propriul preparat, iar farfuriile vor fi degustate și jurizate de către cei trei chefi, fără ca aceștia să știe cine a gătit.

La final, în urma voturilor, un concurent va pleca acasă.

Au trecut de la agonie la extaz! Echipa lui chef Bontea a câştigat prima probă după o revenire spectaculoasă!... Panică pentru chef Bontea! Un concurent are nevoie urgentă de intervenția medicilor: "I-a adus calciu, i-a făcut pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x