Antena Căutare

Rețete de fine-dining cu ingrediente LIDL

Marți seară, ultima confruntare pe echipe din sezonul 7 a impus ca bucătarii să recreeze farfurii de fine-dining pe baza a trei poze impuse de prezentatoarea show-ului, Gina Pistol.

Rețete de fine-dining cu ingrediente LIDL Galerie
Finala Chefi la cuțite se apropie cu pași repezi

De la antricot de vită cu praz și ou poșat, la cotlet de berbecuț în mantie de ierburi mediteraneene cu rulou de dovlecel și sote de ciuperci franțuzești, sau creveți jumbo marinați în sweet chilli, serviți cu sos bechamel și ratatouille în cupă de ardei gras, bucătarii s-au întrecut în savoare pentru a-și asigura un loc în semifinală.

Ca de obicei, cămara LIDL le-a stat la dispoziție cu cele mai proaspete ingrediente, produse de top ce au fost folosite în farfurii cu totul și cu totul spectaculoase.

Rețete de fine-dining cu ingrediente LIDL

Finala Chefi la cuțite se apropie cu pași repezi

Preparatul echipei mov

În ciuda faptului că tema a limitat din punct de vedere al platingului, bucătarii în tunici albastre, verzi și mov au reușit să pună pe bandă dish-uri savuroase, iar juraților le-a fost foarte greu să aleagă.

Tocmai din acest motiv, clasamentul final de egalitate a trimis concurenți din toate echipele la ultimul duel al sezonului 7.

Rețete de fine-dining cu ingrediente LIDL

Finala Chefi la cuțite se apropie cu pași repezi

Preparatul echipei verzi

Cum au arătat farfuriile din ultimul battle, înainte de semifinale. Farfurii cu preparate gustoase și frumos prezentate ... S-au ales semifinaliștii sezonului 7 Chefi la cuțite. Emisiunea, lider detașat de piață pe toate categoriile de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x