Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Două farfurii de fine-dining în cursa pentru 10.000 Euro

 
+8 click pentru
galerie

Finala sezonului special a adus la Chefi la cuțite autografe culinare în farfurie. Ultimele două familii rămase în cursa pentru titlul și premiul de 10.000 Euro, familia Crudu și Băitoi, au avut de pregătit  dish-uri care să le reprezinte viziunea gastronomică și care să le încânte papilele gustative ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Ca de obicei, cămara Lidl le-a stat la dispoziție cu ingrediente de top- cărnuri alese, fructe și legume proaspete, ierburi și condimente parfumate care au scos în evidență gustul preparatului vedetă.

În ciuda faptului că viziunea finaliștilor asupra garniturii a fost asemănătoare, ambele optând pentru piure-uri cremoase și legume trase la tigaie, ingredientul principal a fost cel care a făcut diferența și a contrabalansat gustul final al farfuriei.

În timp ce familia Crudu a optat pentru prepeliță la cuptor, alegerea câștigătoare a fost a celor din familia Băitoi, ce au reușit să gătească somon cu o tehnică perfectă, motiv pentru care au primit votul de încredere al chefilor și premiul de 10.000 Euro.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI