- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
A doua etapă de confruntări pe echipe din sezonul special, dedicat familiilor, a adus în platoul Chefi la cuțite alte trei echipe talentate, dornice să se califice în lupta pentru marele titlu.
Tema culinară de marți seară a fost adaptată zonei de familie, motiv pentru care trupele de bucătari ale chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut de pregătit dish-uri potrivite unei nunți de aur- o temă sofisticată, ce a impus preparate de un standard ridicat, realizate cu cele mai proaspete ingrediente.
Ca de obicei, cămara LIDL le-a pus concurenților la dispoziție o varietate de mărci de calitate, gustoase și sănătoase. În vreme ce una dintre farfurii a fost gătită exclusiv de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu ajutorul echipelor, cea de-a doua a fost responsabilitatea totală a concurenților.
Așa se face că viziunea fiecărei tabere a fost transpusă în două farfurii cu gust, menite să impresioneze papilele gustative ale invitaților speciali la jurizare.
În vreme ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe un tort delicios din fructe și cremă de ciocolată albă, realizat după rețeta bunicii, iar Florin Dumitrescu pe un main-course cu inspirație tradițională, Sorin Bontea, cel care a adjudecat și prima probă alături de familia Tiugă, a mers la sigur cu un mușchiuleț de porc cu garnitură de spanac și piure de cartofi.