Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14 a venit și cu noutăți și surprize. De data aceasta, Alexandru Sautner și Orlando Zaharia au fost nevoiți să împartă o echipă formată din 6 concurenți. Descoperă în rândurile de mai jos din cine sunt concurenții din echipa galbenă (aurie).
Cine sunt concurenții din echipa galbenă (aurie) condusă de Orlando Zaharia și Alexandru Sautner la Chefi la cuțite sezonul 14
În ediția din 8 decembrie 2024, concurenții din bootcamp au trecut prin proba grătarului și prin proba de mic dejun. După ce au degustat preparatele, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner și-au ales concurenții din echipa galbenă (aurie).
Este vorba despre:
Daniel Pleșcan – cuțitul de aur
Daniel Ioan Pleșcan are 31 de ani și lucrează, de ani buni, ca bucătar. Locuiește de 18 ani în Italia și se laudă cu o experiență impresionantă în bucătărie. Acesta și-a descoperit pasiunea pentru gătit de când era mic, adică de la vârsta de 10 ani, atunci când părinții săi au plecat în Italia, a început să aibă grijă de fratele său
Michele Răduță
Michelle Răduță are 27 de ani, este de profesie bucătar și vine din București. Tânărul s-a prezentat la audiții cu un ton alla cacciatora reinterpretat. Concurentul are studii în domeniu, tot în Italia, dar la doi ani după decesul tatălui său, a revenit în țară. Visul lui este să își deschidă un restautant fine dinning și a obținut 4 cuțite.
Iulia Magda Pătrașcu
Iulia Magda Pătrașcu este cofetar de meserie, are 41 de ani și locuiește în Drobeta Turnu Severin și spune că „pasiunea ei este presiunea”, lucru ce o face să fie extrem de bună în această meserie. În prezent, aceasta are propria cofetărie.
Amme (Ana Maria Duna)
Amme, pe numele său real Ana Maria Duna, are 33 de ani, este cântăreață și influencer și este din București. Concurenta este pasionată de gătit și a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 14 ca să își depășească limitele.
Bianca Dragne
Bianca Dragne are 34 de ani și este din București. Este mămică de gemeni, este o fostă corporatistă și are o imensă pasiune pentru bucătărie. Aceasta a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 14 ca să își depășească limitele.
Daniel Dumitrache
Daniel Dumitrache are 49 de ani, locuiește la Londra și este măcelar și bucătar. Concurentul a plecat la 16 ani în Turcia și s-a apucat de muncă la o fabrică de piele, apoi a plecat în Germania și viața l-a trecut prin zeci de situații uluitoare și neprevăzute. Azi el este bucătar și măcelar și i-a convins pe jurați să îl ia în echipa galbenă, la Chefi la cuțite sezonul 14.
Tot ce trebuie să știi despre sezonul 14 Chefi la cuțite, difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Sezonul 14 Chefi la cuțite aduce la Antena 1 savoarea intensă a celei mai puternice competiții din ringul culinar. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu se întorc la masa juraților pentru o nouă rundă de audiții pe nevăzute, dar și în arena aprigelor bătălii pentru amulete, care în acest sezon vin cu o miză uriașă ce va da o nouă dinamică întregii competiții.
Farfurii suprinzătoare, pasionați de bucătărie dornici să revoluționeze arta gastronomică, invitați de marcă din aristocrația artei culinare internaționale, demonstrații de forță ale celor patru jurați pentru cele mai râvnite amulete, concurenți cu povești impresionante și multe emoții – toate fac parte din noul sezon al cooking show-ului, difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30.
Lupta pentru amulete aduce o regulă nouă, înainte de formarea echipelor. Astfel, clasamentul format în urma punctelor obținute de Chefi la bătăliile pentru amulete va fi esențial, întrucât jurații care se vor poziționa pe locurile 3 și 4 vor împărți conducerea unei echipe – în vreme ce jurații de pe locurile 1 și 2 vor avea privilegiul de a conduce fiecare propria echipă.
Competiția se anunță cu atât mai intensă cu cât, începând din acest sezon, pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea marelui trofeu al cooking show-ului va primi un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki. Astfel, celor 30.000 de euro li se adaugă valoroasa recompensă a experienței unice în bucătăria unui restaurant cu o stea Michelin.
Diseară se încing grătarele pe Domeniul Știrbey, în bootcamp-ul Chefi la cuțite. Jurații își formează echipele după două... Chefi la cuțite, sezonul 14. Cine sunt concurenții din echipa verde condusă de Richard Abou Zaki...