Antena Căutare

Florin Dumitrescu câștigă încă o amuletă bonus! Chef Scălătescu s-a ofticat la maximum: "Chiar mi-e ciudă că nu am luat-o eu"

Amuleta bonus pusă la bătaie în cea de-a patra ediție "Chefi la cuțite" a fost câștigată de chef Florin Dumitrescu, după o luptă acerbă și preparate care au avut la bază un ingredient special: rața.

Amuleta bonus pusă la bătaie în cea de-a patra ediție "Chefi la cuțite" a fost câștigată de chef Florin Dumitrescu, după o luptă acerbă și preparate care au avut la bază un ingredient special: rața.

Amuleta va putea fi folosită de Dumitrescu în momentul în care unul dintre bucătarii din viitoarea sa echipă va fi în pericol de eliminare. Mai exact, juratul va avea posibilitatea de a alege un alt concurent, tot din echipa sa, care să iasă din competiție, salvând astfel persoana ce a obținut cel mai mic punctaj în proba individuală.

Florin Dumitrescu câștigă încă o amuletă bonus! Chef Scălătescu s-a ofticat la maximum: "Chiar mi-e ciudă că nu am luat-o eu"

Chef Henrik Sebok a fost invitatul serii și cel care a jurizat cele trei farfurii.

În opinia lui, cea a lui Florin Dumitrescu este cea mai bună, spre dezamăgirea lui chef Scărlătescu: "Chiar mi-e ciudă că nu am luat-o eu".

Vă vine să credeți că are 75 de ani? Domnul Neculai e plin de viață: "Urmează să mă însor. E a treia nuntă!"... După ce și-a încercat norocul și la X Factor, Cristi Giambașu vrea cu orice preț să fie faimos: "Am venit aici ca s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x