Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Florin Dumitrescu câștigă încă o amuletă bonus! Chef Scălătescu s-a ofticat la maximum: "Chiar mi-e ciudă că nu am luat-o eu"

Amuleta bonus pusă la bătaie în cea de-a patra ediție "Chefi la cuțite" a fost câștigată de chef Florin Dumitrescu, după o luptă acerbă și preparate care au avut la bază un ingredient special: rața.

Amuleta bonus pusă la bătaie în cea de-a patra ediție "Chefi la cuțite" a fost câștigată de chef Florin Dumitrescu, după o luptă acerbă și preparate care au avut la bază un ingredient special: rața.

Amuleta va putea fi folosită de Dumitrescu în momentul în care unul dintre bucătarii din viitoarea sa echipă va fi în pericol de eliminare. Mai exact, juratul va avea posibilitatea de a alege un alt concurent, tot din echipa sa, care să iasă din competiție, salvând astfel persoana ce a obținut cel mai mic punctaj în proba individuală.

Chef Henrik Sebok a fost invitatul serii și cel care a jurizat cele trei farfurii.

În opinia lui, cea a lui Florin Dumitrescu este cea mai bună, spre dezamăgirea lui chef Scărlătescu: "Chiar mi-e ciudă că nu am luat-o eu".


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube