Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Lecție de viață! Nu are mâini, dar e campioană la tenis de masă și gătește! Mărioara a crescut la orfelinat: "Am suferit din pricina handicapului"

Mărioara Stănescu practică tenis de masă chiar dacă are handicap la mâini. Din cauza defectului, sportiva a ajuns să crească la casa de copii, unde nu a avut o copilărie fericită.

Ambiția nu cunoaște limite, asta a reușit să demonstreze Mărioara Stănescu. După ce și-a pierdut o parte din mâini din cauza unui accident nefericit, concurenta a fost abandonată în spital, motiv pentru care a ajuns să își petreacă copilăria într-o casă de copii.

Povestea ei tristă a fost repede ascunsă de pofta de viață pe care o are și de pasiunea pentru gătit. Mărioara nu doar gătește, în ciuda handicapului, ci joacă și tenis.

”La început mi-a fost greu să tai, mă tăiam, mă frigeam la oale. Dar mă consider o luptătoare de mică. Dacă nu ești luptător, nu poți să ajungi până aici. Există viață și după accident.”, spune Mărioara.

În ciuda trecutului dificil și a momentului tragic care a marcat-o, concurenta din Iași nu s-a lăsat descurajată și se poate mândri astăzi cu un titlu de campioană paralimpică la tenis de masă.

Mărioara a gătit chec cu vișine și nuci, iar atunci când a apărut în fața chefilor, plină de emoții, femeia a realizat cât de apreciată este pentru ambiția și pentru curajul de a-și depăși limitele.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube