Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Chefii ascut cuțitele după ultimele eliminări. Cocktail dish, tema zilei pentru cele trei echipe

Toate energiile acumulate până în acest moment în bucătăria Chefi la cuțite vor fi descărcate într-o confruntare incendiară. Un nou battle a început cu o temă inedită pentru cele trei echipe, cocktail dish.

Echipa mov

Echipele au intrat deja în cea de-a doua jumătate a concursului, iar chefii sunt pregătiți să scoată la înaintare toate armele posibile, inclusiv prețioasele amulete, în cel de-al șaptelea battle a acestui sezon.

Chef Cătălin Scărlătescu este cel mai "dezavantajat", asta pentru că echipa mov pe care o conduce a rămas în doar trei bucătari. Chef Sorin Bontea se putea mândri până acum cu o echipă de bucătari completă, dar după ultimul battle, în care eliminarea dublă a restrâns rândurile în trupa verde, juratul a rămas în cinci concurenți.

La bancul de lucru alăturat, atmosfera pare ușor mai relaxată, căci chef Florin Dumitrescu, ce a învins fără emoții în ultimele două confruntări pe echipe, este convins că formula echipei sale îl poate duce cât mai aproape de finală.

Așadar, cine va prepara cel mai delicios cocktail dish?


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro