Antena Căutare

Și-a ratat avantajul? Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe! „Dacă gustă nevastă-mea, râde de noi”

Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe din ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, numită „mâncare în straturi”.

Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe din ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, numită „mâncare în straturi”.

Alături de echipa lui, chef Sorin Bontea, care a împărțit cele trei ingrediente obligatorii ale primei probe - foietaj, cartof și paste - a spus că este nemulțumit de ceea ce a pregătit.

„A ieșit o musaca...., dacă gustă nevasta-mea râde de noi. Știam că avem la dispoziție o oră și un sfert – ce a fost în capul meu nu știu”, a spus chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea a avut privilegiul să aleagă ingredientul care îi convine pentru echipa sa și să le împartă după bunul plac pe celelalte două echipelor concurente, deoarece a câștigat ultimul battle.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.

CONCURS! Răspunde la o întrebare simplă şi câştigi o super tigaie Regis Stone Griddle Pan... „Chefi la cuțite”. Piloții de curse, degustare fără indulgență: „Lipsește gustul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x