Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Și-a ratat avantajul? Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe! „Dacă gustă nevastă-mea, râde de noi”

Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe din ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, numită „mâncare în straturi”.

Chef Sorin Bontea a intrat în panică la finalul primei probe din ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite”, numită „mâncare în straturi”.

Alături de echipa lui, chef Sorin Bontea, care a împărțit cele trei ingrediente obligatorii ale primei probe - foietaj, cartof și paste - a spus că este nemulțumit de ceea ce a pregătit.

„A ieșit o musaca...., dacă gustă nevasta-mea râde de noi. Știam că avem la dispoziție o oră și un sfert – ce a fost în capul meu nu știu”, a spus chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea a avut privilegiul să aleagă ingredientul care îi convine pentru echipa sa și să le împartă după bunul plac pe celelalte două echipelor concurente, deoarece a câștigat ultimul battle.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro