Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Chefi la cuțite. Tema ultimului battle din acest sezon - rețete reproduse după fotografii. Chef Dumitrescu: Urăsc genul acesta de probe

Rețete reproduse după fotografii, tema ultimului battle din sezonul șapte Chefi la cuțite. ”Urăsc genul acesta de probe”, a spus Chef Dumitrescu.

Chefi la cuțite. Tema ultimului battle din acest sezon - rețete reproduse după fotografii. Chef Dumitrescu: Urăsc genul acesta de probe

„Normal că am emoții și cât de mari. Pe zi ce trece se fac mai mari deoarece te apropii mai mult de finală și îți dorești din ce în ce mai mult să ajungi acolo” , a spus Alexandru Comerzan.

„Aș fi ipocrit dacă aș spune că scopul meu să ajung la Chefi la cuțite nu a fost ăla să ajung să câștig. Participarea la acest concurs înseamnă totul pentru mine.”

Gina le-a dat o veste bună concurenților, dar și una bună. Vestea proastă a fost că această ultimă confruntare este foarte grea, iar cea bună că a plecat Amalia. „Mie îmi este dragă, dar glumesc și eu cu voi.”

„Mi-ar plăcea să facem o mâncare tradițional românească, m-aș duce așa mai mult în tradițional. Presimt o probă foarte grea.” , a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu a fost cel care a ales cine, ce gătește în ultimulul battle, după ce a tras cel mai mic băț. Juriul este format din cei de la Circul Bellucci. „Cel mai greu preparat sunt creveții, dar le plac italienilor.”

Domnul Scărlătescu va găti vită, chef Bontea va găti miel, iar chef Dumitrescu creveții.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube