Antena Căutare

Chefii au ajuns să facă box pe platourile de filmare! Ce se întâmplă cu cei trei jurați de temut de la „Chefi la cuțite”

În cel de-al doilea sezon „Chefi la cuțite”, care se filmează în această vară, lupta dintre jurați pare mai strânsă ca oricând.

În cel de-al doilea sezon „Chefi la cuțite”, care se filmează în această vară, lupta dintre jurați pare mai strânsă ca oricând.

După experiența primei ediții a show-ului de la Antena 1 și finala câștigată de chef Bontea, competiția este tot mai strânsă. Chiar dacă sunt la fel de relaxați și cu glumele la purtător, fiecare jurat începe deja să își facă o strategie pentru a câștiga sezonul.

Și cum glumele despre întrecerea dintre ei se țin lanț și pe platourile de filmare, cei trei chefi au primit un cadou inedit: un balon de box cu care să se antreneze în pauzele de la filmări.

Așa se face că chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu au stat pe gânduri și și-au antrenat calitățile de luptători în pauze, spre deliciul tuturor.

Chef Florin Dumitrescu s-a pozat între două domnișoare! „Le-aș da orice mi-ar cere...”... Chef Scărlătescu, reacție neașteptată în preajma unui copil! Cine ar fi crezut așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x