Antena Căutare

Chefii au avut parte de o surpriză la jocul de amuletă. Ce i-a pus Gina Pistol să facă: „Trebuie să ai un gust final complet”

Chefii au avut parte de o adevărată surpriză la jocul de amuletă cu numărul 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023. Aceștia au primit o probă de-a dreptul senzațională din partea Ginei Pistol.

Colaj cu Gina Pistol, jurații show-ului culinar și Alexandru Comerzan în bucătărie degustând vin Galerie
Chefii au avut parte de o adevărată surpriză la jocul de amuletă cu numărul 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023 | Antena 1

Jocul de amuletă cu numărul 16 a fost o adevărată provocare pentru chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Cei trei l-au avut alături de Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite.

Nici bine nu au pășit în bucătărie că Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat despre probă și avantajul pus în joc. Jurații emisiunii au aflat că miza luptei este una uriașă. Aceștia au aflat că membrii echipelor adverse trebuie să rostească cuvintele „nu trebuie să” înainte de fiecare propoziție pe parcursul întregii probe. Atât Chefii, câți și concurenții.

Citește și: Ce au făcut chefii, în timpul unei degustări. Camerele de filmat au surprins totul: „Să ne mai împăcăm puțin!”

Înainte de a spus tema jocului de amuletă, prezentatoarea TV le-a arătat juraților că sub pânza neagră se aflau vinuri de la Crama Ceptura.

Chefii au primit o probă spectaculoasă la jocul de amuletă cu numărul 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce au fost puși să facă

Emoțiile au început să crească atunci când Gina Pistol le-a pus în față 7 sortimente de vin de la Crama Ceptura. Jurații show-ului culinar au fost puși să aleagă un singur sortiment de vin care să se potrivească cu preparatul lor.

Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu nu au stat prea mult pe gânduri și au făcut o alegere rapidă. De asemenea, chef Sorin Bontea a luat un Magnus Monte, Cabernet Sauvignon de la Crama Ceptura.

„Ridică puțin standardele gătitului pentru că trebuie să ai un gust final complet cu vinul pe care îl ai pe masă. Trebuie să ne implicăm și să facem o farfurie senzațională”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Ce au făcut chefii, înainte de-a afla verdictul pentru amuletă. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat

Și Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, s-a decis să facă un piept de rață pe care să-l ofere degustătorului cu un pahar de Magnus Monte, Fetească Neagră de la Crama Ceptura.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Globetrotter-ul român care a vizitat 72 de țări cu doar 5 dolari pe zi le gătește Chefilor. Chefi la cuțite, lider de au... Chefi la cuțite, 3 mai 2023. Adrian Ioan Mihai i-a „speriat” pe chefi. Ce au surprins camerele: „Bătaia mea e televizată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x