Lixandru Daniel are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.
Pentru a trece în etapa următoare el a pregătit piept de porumbel cu ciuperci și o emulsie de creson.
Este prima oară când gătește sub stres, dar s-a descurcat foarte bine deși a intrat puțin în panică la final.
Cei trei chefi au vrut o supă cremă, griș sau plăcintă. Când au văzut preparatul lui Daniel, au rămas uimiți.
”O farfurie foarte 2016. Este un bucătar profesionist care lucreaza în bucătării profesioniste din Anglia sau Irlanda”, a fost reacția lui Chef Florin.
”Băiețașul ăsta este foarte pasionat de bucătărie, extrem de pasionat. Nu o are de mult timp pentru că are două greșeli imense. O să i le spun în față”, a spus Chef Scărlătescu.
Chef Bontea crede că este o fată care a lucrat în Franța.
Cu toată că a avut și câteva ”mici greșeli”, Daniel a obținut toate cele trei cuțite.