Căutare Live

Chefii gătesc pentru prima dată în direct. Învață de la adevărații profesionoști cum să faci cele mai bune icre

Provocarea zilei: Care face cele mai bune icre?

Provocarea zilei: Care face cele mai bune icre?

Data trecută rivalitatea dintre chefi s-a lăsat cu un pariuȘ Cine face cele mai bune icre.

Chef Cătălin Scărlătescu a adus de acasă două pachete de icre de știucă și cei doi colegi ai lui s-au pus pe treabă.

- 100 g icre de stiuca
- 350 ml ulei de floarea soarelui
- suc de la o lamaie
- 1-2 linguri de apa minerala
- 1 ceapa rosie tocata marunt si tinuta in otet de vin.
Punem icrele intr-un vas, le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam usor, usor. Adaugam treptat uleiul si spre final apa minerala pentru a iesi mai pufoase.
La final adaugam ceapa tocata si amestecam usor. Le putem servi pe o felie de paine prajita si cu o feliuta de lamaie.
Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... FOTO! Chef Florin Dumitrescu este un tătic de nota 10. Cum s-a pozat de dragul fetiţelor lui...
Ultimele știri