Provocarea zilei: Care face cele mai bune icre?
Data trecută rivalitatea dintre chefi s-a lăsat cu un pariuȘ Cine face cele mai bune icre.
Chef Cătălin Scărlătescu a adus de acasă două pachete de icre de știucă și cei doi colegi ai lui s-au pus pe treabă.
Articolul continuă după reclamă
- 100 g icre de stiuca
- 350 ml ulei de floarea soarelui
- suc de la o lamaie
- 1-2 linguri de apa minerala
- 1 ceapa rosie tocata marunt si tinuta in otet de vin.
Punem icrele intr-un vas, le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam usor, usor. Adaugam treptat uleiul si spre final apa minerala pentru a iesi mai pufoase.
La final adaugam ceapa tocata si amestecam usor. Le putem servi pe o felie de paine prajita si cu o feliuta de lamaie.
Rivalitate și certuri între cei trei chefi! Cristian a trecut prin foc și sabie, dar a meritat chinul!...
FOTO! Chef Florin Dumitrescu este un tătic de nota 10. Cum s-a pozat de dragul fetiţelor lui...