Antena Căutare

Chefii își ascut, din nou, cuțitele! Proba duelului impune un ingredient vedetă în farfuriile concurenților

A cincea confruntare pe echipe din bucătăria ,,Chefi la cuțite” începe cu o provocare pentru concurenții rămași în cursă, căci un chef cu experiență de peste treizeci de ani în domeniul gastronomiei își va face apariția în această seară, începând cu ora 20:00.

A cincea confruntare pe echipe din bucătăria ,,Chefi la cuțite” începe cu o provocare pentru concurenții rămași în cursă, căci un chef cu experiență de peste treizeci de ani în domeniul gastronomiei își va face apariția în această seară, începând cu ora 20:00.

Prezența lui Henrik Sebok crește tensiunea nu doar în rândul bucătarilor, ci și în rândul celor trei chefi care sunt convinși că proba de azi va fi cu adevărat o luptă ,,la cuțite”. Jurizarea va ține cont de rafinamentul culinar și estetic, însă două dintre echipe vor ajunge la proba duelului, în care ,,orice greșeală contează și fiecare pas greșit își va spune cuvântul în farfuria finală”.

Proba va impune de această dată o altă temă ce pare simplă, dar care le va da bătai de cap concurenților. Fiecare dintre aceștia va pregăti un preparat care va avea la bază un singur ingredient vedetă: cartoful. Elementul principal din farfurie trebuie să iasă în evidență și să impresioneze papilele juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Pentru doi dintre aceștia, jurizarea va fi dublată de mari emoții, pentru că în funcție de notele pe care le acordă farfuriilor finale vor stabili clasamentul acestei seri. ,,N-aș vrea să găsesc o supă de cartofi și nici un piure”, declară Cătălin Scărlătescu, în timp ce Florin Dumitrescu speră ca printre preparate să regăsească o ,,mâncare de suflet, ca cea pe care o mănânci duminica alături de familie”. Sorin Bontea va juriza extrem de exigent și declară că nu va trece cu vederea dacă tema impusă nu se va respecta întru totul: ,,ingredientul vedetă este cartoful și asta mă aștept să găsesc.

Un alt concurent va părăsi în această seară competiția ,,Chefi la cuțite”, iar cei care își păstrează locul la bancurile de lucru se vor duela în continuare către marele titlu.

ÂCine va pleca acasă, dar și care dintre concurenți va îngunenchea din cauza emoțiilor în fața juraților, urmează să vedem în această seară pe Antena 1, de la ora 20:00, într-o nouă ediție spectaculoasă a celei mai iubite emisiuni culinare.

Patru chefi de succes în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, în cea de-a cincea confruntare pe echipe... Cuvântul serii: „ÎNFRUNTARE!” Doamnelor și domnilor, cuțitele sunt mai ascuțite ca niciodată! Frumoasa Gina Pistol, îngr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x