Antena Căutare

Chefii își măresc familia: Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite

În sezonul 12, chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe.

imagini cu Rikito Watanabe în sezonul 12 Chefi la cuțite Galerie
Chefii își măresc familia: Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite | Antena 1

Din 2 septembrie, așii artei culinare din România, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, lansează invitația toamnei la Antena 1: ”Hai la masa, România!”, la festinul sezonului 12 Chefi la cuțite, căruia nu-i lipsesc ingredientele surpriză ce vor spori savoarea mult așteptatului show gastronomic. Una dintre noutățile sezonului 12 Chefi la cuțite este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe.

Chefii își măresc familia: Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 Chefi la cuțite revine acum în platoul show-ului culinar ca asistent al celor trei jurați – Riki Watanabe le va fi acestora aproape atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile desfășurate în camera de relaxare a Chefilor. Rămâne, însă, de văzut cât îi va ajuta și cât îi va încurca, de fapt, Riki, cel care va fi sursa multor situații comice pe parcursul emisiunii. ”Noul meu job la Chefi la cuțite mă face foarte fericit – este ca un vis devenit realitate. Dar, în același timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoții”, a declarat Riki.

Citește și: Când are loc premiera maraton a sezonului 12 Chefi la cuțite. Show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive, la Antena 1

Alegerea unui fost concurent din echipa lui Chef Bontea pentru rolul de asistent este în sine o provocare pentru jurați – fiind vorba despre sezonul în care Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu intră în luptă hotărâți să împiedice cu orice preț a treia victorie consecutivă a lui Sorin Bontea. ”Riki a fost în echipa mea, sunt feblețea lui. Și mie îmi place foarte mult Riki și țin foarte mult la el”, a declarat Chef Bontea. ”Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent.

În același timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea și onestitatea lui”, a comentat Chef Dumitrescu. ”Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne ferește, veți vedea!”, a punctat amuzat Chef Scărlătescu. Lupta devine tot mai aprigă, așadar, în platoul Chefi la cuțite, odată cu apariția lui Riki, ”ingredientul” care întețește competiția juraților, provocând, în același timp, numeroase momente hilare.

Citește și: Legendele sportului românesc gătesc pentru jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite

Toate noutățile sezonului 12 Chefi la cuțite vor fi descoperite de telespectatori la Antena 1 și AntenaPLAY din 2 septembrie. Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, la 2 ani după ce s-a apucat de slăbit. Imaginile la care fanii au reacțion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x