Antena Căutare

Chefii, lăsați fără grai de un vegetarian! " - Băi, e varza crudă!" "- Nu, mă, e raw-vegan, nici sarmalele nu mai sunt ce-au fost"

Noua ediție din sezonul de poveste aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață. 

Noua ediție din sezonul de poveste aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Ionuț Costin este un concurent atipic, căci a devenit vegetarian acum 17 ani și credea că n-o să poată mănânce altceva în afară de cartofi prăjiți cu ketchup.

A adus în fața chefilor sărmăluțe raw-vegane, cu smântână de caju și pâinici de porumb, care nu conțin nimic animal, iar ineditul gătitului este dat de faptul că preparatul este realizat fără foc.

S-a lăsat cu gelozii: "Dă-mi telefonul că-i răspund eu ăleia!" Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșe... S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x