- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în bucătărie pentru o nouă amuletă extrem de valoroasă. De data aceasta, au fost jurizați de chef Iosif Ştefănescu.
„Tema de astăzi se conturează în trei ingrediente: prune, făină și preferatul meu în această combinație minunată, busuiocul”, i-a anunțat Gina Pistol pe cei trei chefi.
În joc a fost amuleta cu următorul avantaj pentru chefi: „Poți să oferi imunitate pentru duel unui concurent din echipa ta”.
Cel care a decis cine merită această amuletă a fost chef Iosif Ştefănescu, părintele steakouse-ului în România, după cum l-a descris chef Cătălin Scărlătescu, care a început să danseze de bucurie când a auzit numele juratului.
Chef Iosif Ştefănescu a ghicit întocmai ce a pregătit fiecare dintre cei trei chefi, fără nicio ezitare.
Dacă Florin Dumitrescu a gătit ciolan afumat fiert în prume afumate și flambat cu vinars, chef Cătălin Scărlătescu a gătit o tartă cu prune și pește cu busuioc, în timp ce chef Sorin Bontea a pregătit un cheesecake la rece şi jeleu de busuioc.
„Această amuletă este câștigată de cel care a folosit busuioc în farfurie”, a spus chef Iosif Ştefănescu, care l-a declarat câștigător pe chef Sorin Bontea.
„Pe merit!”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu.
Astfel, Sorin Bontea a adunat două amulete, ajungând la egaliatte cu chef Cătălin Scărlătescu. Chef Florin Dumitrescu n-a reușit nici de această dată să pună mâna pe o amuletă. Să fie de rău augur?