Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Chefii s-au luptat în bucătărie pentru o amuletă extrem de valoroasă! Iosif Ştefănescu a decis cine o merită! „A fost pe merit!”

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în bucătărie pentru o nouă amuletă extrem de valoroasă. De data aceasta, au fost jurizați de chef Iosif Ştefănescu.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în bucătărie pentru o nouă amuletă extrem de valoroasă. De data aceasta, au fost jurizați de chef Iosif Ştefănescu.

„Tema de astăzi se conturează în trei ingrediente: prune, făină și preferatul meu în această combinație minunată, busuiocul”, i-a anunțat Gina Pistol pe cei trei chefi.

În joc a fost amuleta cu următorul avantaj pentru chefi: „Poți să oferi imunitate pentru duel unui concurent din echipa ta”.

Cel care a decis cine merită această amuletă a fost chef Iosif Ştefănescu, părintele steakouse-ului în România, după cum l-a descris chef Cătălin Scărlătescu, care a început să danseze de bucurie când a auzit numele juratului.

Chef Iosif Ştefănescu a ghicit întocmai ce a pregătit fiecare dintre cei trei chefi, fără nicio ezitare.

Dacă Florin Dumitrescu a gătit ciolan afumat fiert în prume afumate și flambat cu vinars, chef Cătălin Scărlătescu a gătit o tartă cu prune și pește cu busuioc, în timp ce chef Sorin Bontea a pregătit un cheesecake la rece şi jeleu de busuioc.

„Această amuletă este câștigată de cel care a folosit busuioc în farfurie”, a spus chef Iosif Ştefănescu, care l-a declarat câștigător pe chef Sorin Bontea.

„Pe merit!”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu.

Astfel, Sorin Bontea a adunat două amulete, ajungând la egaliatte cu chef Cătălin Scărlătescu. Chef Florin Dumitrescu n-a reușit nici de această dată să pună mâna pe o amuletă. Să fie de rău augur?


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro