Antena Căutare

Chefii, surprinși de abilitățile lui Antonio Passarelli: „Omu' știe”. În câte secunde a ghicit ingredientul-vedetă

Iată că a venit și cel mai tensionat și așteptat moment din ediția a doua din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1! Cei trei jurați află ce părere are chef Antonio Passarelli despre cele trei farfurii, pregătite de ei!

Invitat în cea de-a doua ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”, celebrul chef Antonio Passarelli a ghicit că farfuriile conțin pepene încă din primele secunde de degustare.

„Imediat și-a dat seama că e cu pepene. Știe, Antonio știe! Are experiență foarte mare”, a zis Sorin Bontea, văzând imaginile din platou, din timpul jurizării.

Farfurie după farfurie, invitatul special a punctat nu doar aspectul, ci și gustul fin sau modul în care au fost executate preparatele.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să vezi ce preparat l-a impresionat cel mai mult.

Concurentul care a cucerit-o pe Gina cu accentul lui româno-italian. Strategia cu care și-a propus să-i cucerească pe ch... A gătit cu gândul să-l impresioneze pe Sorin Bontea. Reacția chefului la vederea farfuriei spune tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x