Antena Căutare

Chefii, surprinși de abilitățile lui Antonio Passarelli: „Omu' știe”. În câte secunde a ghicit ingredientul-vedetă

Iată că a venit și cel mai tensionat și așteptat moment din ediția a doua din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1! Cei trei jurați află ce părere are chef Antonio Passarelli despre cele trei farfurii, pregătite de ei!

Invitat în cea de-a doua ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”, celebrul chef Antonio Passarelli a ghicit că farfuriile conțin pepene încă din primele secunde de degustare.

„Imediat și-a dat seama că e cu pepene. Știe, Antonio știe! Are experiență foarte mare”, a zis Sorin Bontea, văzând imaginile din platou, din timpul jurizării.

Farfurie după farfurie, invitatul special a punctat nu doar aspectul, ci și gustul fin sau modul în care au fost executate preparatele.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să vezi ce preparat l-a impresionat cel mai mult.

Concurentul care a cucerit-o pe Gina cu accentul lui româno-italian. Strategia cu care și-a propus să-i cucerească pe ch... A gătit cu gândul să-l impresioneze pe Sorin Bontea. Reacția chefului la vederea farfuriei spune tot...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x