Antena Căutare

Chefii vor perfecțiune în cea de-a doua probă din semifinală! Surpriză, însă! Jurații sunt foşti concurenţi de la "Chefi la cuţite"

La cea de-a doua probă din semifinală concurenţii au avut libertatea de a alege! Chiar şi aşa, lista ingredientelor spuse de Gina i-a băgat în ceaţă pe cei rămași în concurs!

După prima probă, doi dintre concurenții echipelor verde și portocalie și-au luat rămas bun de la colegii lor. Au fost eliminați, așa că au rămas opt. Din cei opt, alți doi vor pleca acasă după etapa aceasta.

La cea de-a doua probă din semifinală concurenţii au avut libertatea de a alege! Chiar şi aşa, lista ingredientelor spuse de Gina i-a băgat în ceaţă pe cei rămași în concurs!

Pretențiile cresc și din partea chefilor care așteaptă din partea lor cele mai frumoase și gustoase farfurii.

Iar emoțiile cresc, pentru că foștii concurenți ai emisiunii culinare se reîntorc în platou cu o misiune deloc ușoară, aceea de a juriza în cea de-a doua probă.

,,Este cea mai grea parte a competiției, iar după multe probe în care oboseala și-a spus cuvântul, vor fi nevoiți se adune cu foarte mult calm și tact și să livreze dish-uri curate, de un standard ridicat, în care să primeze atât tehnicile de gătit, dar și savoarea”, spune Iulian Mitea, semifinalist al sezonului 3.

Proba doi începe! Cei mai buni rămân!

"Oooooo!" Vestimentaţia sexy a Ginei Pistol a pus concurenţii pe jar! Unul dintre ei i-a oferit numărul de tel... Nemulțumiri și haz de necaz în semifinală! Concurenții, în impas? Chef Bontea: "Ia uite, bă, ce mermeleală! Cum se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x