Ne-am delectat simțurile și am învățat rețete noi în cele două ediții speciale Titani la cuțite! De data aceasta, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au demonstrat că sunt adevărate forțe dezlănțuite ale naturii, atunci când se iau la întrecere în bucătărie!
Cinci trucuri culinare pe care le-am învățat la Titani la cuțite
Înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite, fanii emisiunii au putut savura două ediții speciale, numite Titani la cuțite, în care cei trei maeștri ai bucătăriei au luptat alături de nouă alți bucătari celebri din România, pentru a obține o victorie răsplătită cu un premiu pe măsură: o statuie specială pentru sezonul 8!
Cele trei echipe s-au întrecut în rețete speciale, pregătite cu multă atenție și pricepere. Chiar și cei mai buni bucătari români au nevoie de un ajutor, motiv pentru care cămara Lidl a fost ticsită de tot felul de ingrediente, pentru ca gătitul să devină mai simplu, mai gustos și mai sănătos!
Cinci trucuri culinare pe care le-am învățat la Titani la cuțite
Când ai totul la îndemână și faci o economie uriașă de timp și energie, parcă și statul în bucătărie devine o adevărată plăcere!
Chiar dacă au primit probe dificile, cămara Lidl le-a oferit concurenților tot ceea ce au avut nevoie pentru a pregăti rețete de drob în stil fine dining, street food cu aromă de Paște sau deserturi rafinate!
Ce am învățat din aceste două ediții speciale Titani la cuțite?
Cinci trucuri culinare pe care le-am învățat la Titani la cuțite