Cine e Alexandru Bădițoaia, tânărul care a primit cuțitul de aur cu un preparat inedit la Chefi la cuțite

Alexandru Bădițoaia, concurentul de la Chefi la cuțite, i-a cucerit pe cei trei chefi cu preparatul său și a primit cuțitul de aur.

Alexandru Bădițoaia, concurentul de la Chefi la cuțite, i-a cucerit pe cei trei chefi cu preparatul său și a primit cuțitul de aur.

antena 1

Alexandru a venit la emisiunea Chefi la cuțite pentru a demonstra că este un bucătar desăvârșit. El este chef de meserie și lucrează la un restaurant faimos din București, dar și-a dorit o nouă provocare și a decis să participe la emisiunea de cooking.

Cine e Alexandru Bădițoaia

Alexandru Bădițoaia, în vârstă de 28 de ani, a venit cu un preparat special, lăsându-i pe chefi cu gura căscată. Concurentul le-a servit cea mai scumpă carne din lume, vită Kobe care costă 800 euro/ kg.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

Concurentul emisiunii Chefi la cuțite a mărturisit că este chef de mai bine de 5 ani. Visul lui e să ajungă în finală și își dorește să afle părerea celor trei chefi, Chef Dumitrescu, Chef Bontea și Chef Scărlătescu, pentru a căpăta mai multă încredere în sine.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Cătălin Potecaru a crezut că va lua cuțitul de aur de la jurați! Ce „ofertă” a primit

El a venit la Chefi la cuțite pentru a vedea la ce nivel este. Deși la început era extrem de temător, Alexandru a știut că a dat tot ce putea. Alexandru Bădițoaia a spus că își dorește să ajungă în echipa lui Chef Scărlătescu. Concurentul a avut un susținător de seamă, fiind însoțit de Chef Cătălin Petrescu.

Concurentul Chefi la cuțite le-a gătit chefilor vită Kobe în stil asiatic. Preparatul său, sushi cu vită Kobe a fost extrem de apreciat de cei trei chefi. Cu toate acestea, Alexandru a recunoscut că a început de jos, înainte să devină sous chef pe partea de sushi.

A început ca livrator de pâine, după ce a terminat studiile la Târgoviște. De mic a fost pasionat de bucătărie și a venit la București pentru a face o școală de bucătari. Cel mai mare vis al lui este să aibă propriul restaurant. Alexandru a luat cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu.

Cum arată iubita lui Alexandru Bădițoaia

Pe contul său de Instagram, Alexandru a postat și o fotografie cu cea mai importantă femeie din viața lui, iubita acestuia. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, Alexandru se ține de mână cu frumoasa brunetă, fiind în vacanță în Italia.

Cei doi formează un cuplu simpatic, iar concurentul Chefi la cuțite se vede că ține mult la aleasa inimii lui.

Ultimele știri