Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Cătălin Scărlătescu, test fulger cu întrebări picante! Cine este femeia care îl va face tată?

 

Fetelor, cel mai râvnit chef din România a venit la Cool Summer Nights! Şi-a găsit Chef Cătălin Scărlătescu femeia care să îl facă tată în acest an? E pregătit de căsătorie? Răspunsurile acestor întrebări le aflăm chiar de la el.

O fi el în vacanță, dar Cătălin Scărlătescu este tot cu gândul la emisiunea „Chefi la Cuțite”! Simpaticul chef a oferit detalii picante despre ce se întâmplă pe plaourile de filmare, atunci când camere nu înregistrează.

„Să-l vedeți pe Bontea cum e posomorât, pe Dumitrescu cum doarme...doar eu și Gina dansăm!”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre un subiect sensibil: frica lui de căsătorie. Spunând că, pentru el, libertatea totală este cel mai de preț lucru în viață, el a evitat să facă portretul femeii ideale: „Să fie multe, multe orice, ca să mă pot ascunde!”

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI