Antena Căutare

Clătitele hazlii au ajuns la „Chefi la cuțite”. El e doctorul-inginer care vinde clătite la metrou: „Nu aveam carne și găteam doar din legume”

Este doctor inginer, dar se pare că anii de facultate nu la-u convins să urmeze o carieră în domeniu. Așa că s-a decis să gătească. Mai întîi mâncare chinezească pentru că nu necesita prea multă carne: „N-aveam bani să cumpăr carne, așa că am început să fac mâncare chinezească, dar fără acest ingredient”.

Apoi a descoperit cât de ușor se fac clătitele și cât de puțin costă să le produci. După ce a deprins toate tainele acestui produs s-a apucat să le vândă în metrou. Evident, le-a găsit și nume pe măsură, nume vaandabile, gen „clătite hazlii” sau „clătite de te lingi pe bot”.

În fața chefilor a ajuns din instinct însă a recunoscut că în afara lui Scărlătescu nu mai cunoaște pe nimeni și nici nu știe ce înseamnă emisiunea la care participă.

El este Emilian Ciprian, omul care i-a fpcut pe exigenții jurați să râdă cu gura până la urechi, dar să-l aprecieze pentru entuziasmul și sinceritatea sa.

Chefii sunt șocați în fața celei mai ciudate farfurii din istoria emisiunii: „Miroase ceva ciudat”... Bucătari profesioniști, un concurent care vinde clătite la metrou și o bonă filipineză au trecut în etapa următoare „Che...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x