Este doctor inginer, dar se pare că anii de facultate nu la-u convins să urmeze o carieră în domeniu. Așa că s-a decis să gătească. Mai întîi mâncare chinezească pentru că nu necesita prea multă carne: „N-aveam bani să cumpăr carne, așa că am început să fac mâncare chinezească, dar fără acest ingredient”.
Apoi a descoperit cât de ușor se fac clătitele și cât de puțin costă să le produci. După ce a deprins toate tainele acestui produs s-a apucat să le vândă în metrou. Evident, le-a găsit și nume pe măsură, nume vaandabile, gen „clătite hazlii” sau „clătite de te lingi pe bot”.
În fața chefilor a ajuns din instinct însă a recunoscut că în afara lui Scărlătescu nu mai cunoaște pe nimeni și nici nu știe ce înseamnă emisiunea la care participă.
El este Emilian Ciprian, omul care i-a fpcut pe exigenții jurați să râdă cu gura până la urechi, dar să-l aprecieze pentru entuziasmul și sinceritatea sa.
Chefii sunt șocați în fața celei mai ciudate farfurii din istoria emisiunii: „Miroase ceva ciudat”... Bucătari profesioniști, un concurent care vinde clătite la metrou și o bonă filipineză au trecut în etapa următoare „Che...