Antena Căutare

Gata, avem nevastă pentru Scărlătescu, dar ea îl vrea pe Bontea! ”Vreau să demonstrez că și o piți cu cățel roz, cocoțată pe tocuri, gătește!”

Alina. O superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare, pășește în platoul ”Chefi la cuțite” însoțită de patruedul său, o cățelusă la fel de cochetă precum stăpâna.

Alina. O superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare, pășește în platoul ”Chefi la cuțite” însoțită de patruedul său, o cățelusă la fel de cochetă precum stăpâna.

Frumoasă de pică, novice în ale bucătăriei, concurenta mărturisește că își dorește să învețe meserie de la cei mai buni, motiv pentru care a decis să vină să-i întâlnească pe cei trei jurați.

”Vreau să demonstrez că și o piți cu cățel roz, cocoțată pe tocuri, gătește!”

Alina este casnică și mărturisește cu nonșalanță că iubitul ei are suficiente resurse pentru a-i oferi o viață bună.

Le-a gătit chefilor tochitură, iar când și-a făcut și apariția, i-au cam lăsat fără grai. Și-au zis că poate, poate se lipește de Scărlătescu, doar că domnișoara blondă l-ar cam vrea pe Bontea.

Între discuții despre tochitură, căsătorie și vopsea pentru blănița câinelui, și-a făcut loc și jurizarea.

N-a fost să fie de data asta, dar nu-i nimic, ne bucurăm că te-am cunoscut!

Unii fac schimb de parteneri, el îmbină aromele. Gabriel gătește pentru swingeri, iar înainte să se angajeze a căutat în... ”Mama nu m-a vrut. Mă dădea afară din casă dacă îndrăzneam să iau un colț de pâine” Traumele copilăriei l-au făcut să se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x