Antena Căutare

Concurenții de la Chefi la cuțite, duel savuros bazat pe pairing cu vinul! Ce detaliu au observat la băuturile primite

În proba de duel din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții au descoperit aromele deosebite din Domeniile Cuza.

colaj foto cu concurenti band vin de la domeniile cuza la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenții de la Chefi la cuțite au descoperit cât de speciale sunt vinurile de la domeniile Cuza | Antena 1

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții din echipa de aur alb și cea de aur roz au intrat la un duel ce a venit cu o provocare pe măsură.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că urmează să se facă un pairing cu vinurile de la Domeniile Cuza.

Concurenții au gătit cu vineri de la Domeniile Cuza în duelul din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Surpriza a fost mare, căci nimeni nu se aștepta la o asemenea provocare. De-a lungul diferitelor probe, vinurile de la Domeniile Cuza au fost nelipsite din cămara concurenților, însă acum a venit momentul ca minunatele băuturi să devină vedete!

„Vin direct la voi ca să trageți la sorți un bilețel. Simpaticilor, testul individual de astăzi se concentrează pe rafinament într-o sesiune de pairing. Asocierea unui preparat cu un sortiment de vin cere un gust elevat, cultivat, care recomandă un gurmand, fie un pasionat de gătit, fie un profesionist, fie toate laolaltă! Pun în pahare vinurile unei crame încărcate de istorie. Și ca să fie un test pe cinste, am ales câteva sortimente cu o personalitate aparte, așa că vă rog să fiți atenți”, a zis Gina Pistol, prezentând apoi fiecare vin ales.

Aceasta a spus că pune în pahare vinurile unei crame încărcate de istorie, făcând astfel referire la Domeniile Cuza.

O rară neagră și Cabernet Sauvignon cu gust sec și arome intense, cu note ușoare, un rose cu textură satinată, cu buchet de arome proaspete și fructe de pădure. Un Sauvignon Blanc, cu arome floral-fructate, cu o culoare galben-pai stralucitoare. Fetească Neagră de un rubiniu intens, ca o piatră prețioasă, corpolent și catifelat, ce merge cu vânatul. Chardonnay Barrique, aromat, aromă intensă cu culoare aurie și gust bogat. Acestea au fost doar câteva din vinurile deosebite prezentate de Gina Pistol din Domeniile Cuza.

La proba de duel din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, fiecare concurent a trebuit să tragă un bilețel și, în funcție de sortimentul de vin ales, să facă un pairing perfect cu o rețetă de mâncare sau desert.

Pentru unii concurenți, aromele vinurilor de la Domeniile Cuza au fost o adevărată inspirație, în timp ce alții au fost puși în încurcătură de complexitatea acestor băuturi cu o poveste aparte.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Când are loc finala Chefi la cuțite 2022. Data la care se încheie sezonul 10 al celui mai îndrăgit show culinar... Antena 1, lider de piață în prime time. Chefi la cuțite, record de audiență. Diseară, mini-ustensilele revin la show-ul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x