Căutare Live

CONCURS! Aceasta este utima șansă să poți câștiga o super tigaie din gama Regis Stone! Ce trebuie să faci

Este ultima șansă pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite să câștige o super tigaie antiaderentă, ce transformă gătitul într-o adevărată joacă de copil! Intră în concurs și poți primi un super premiu!

Câștigă o tigaie Regis Stone Copper Wok de la Aloshop!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ai fi chiar tu câștigătorul sezonului 7, unde ți-ar plăcea apoi să profesezi ca Chef?”.

Concursul începe pe 16.12.2019 la ora 21:00 și se termină pe 22.12.2019, la ora 23:59!

Cel mai „savuros” și norocos răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Wok, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul cu adevărat spectaculos și plin de rețete delicioase! Aceste minunății culinare au fost pregătite de către concurenții show-ului culinar cu ajutorul tigăilor din gama Regis Stone, cel mai mare ajutor în bucătărie!

Tigaia Regis Stone Copper Wok are un triplu strat special, antiaderent, ce previne lipirea alimentelor, fie că este vorba despre carne, legume sau alte ingrediente! Acest strat conferă efectul de piatră încinsă, lucru ce îți permite să pregătești totul fără ulei, unt sau alte tipuri de grăsime, căci mâncarea nu se lipește. Ingredientele se gătesc în sucurile proprii, păstrându-și astfel nu doar culoarea vie și textura, ci și substanțele nutritive, atât de benefice pentru sănătate!

Mai mult decât atât, tigăile din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii în timpul gătirii, pentru ca tu să scapi de grija amestecatului, pentru a preveni lipirea. Mânerul este unul extrem de rezistent, așa că nu se va arde și nici nu-și va schimba culoarea, după ce gătești. Aceste tigăi sunt mult mai rezistente și mai durabile decât cele ceramice, așa că ai toate motivele să îți dotezi și tu bucătăria cu un astfel de ajutor de nădejde, în materie de gătit!

Scapi astfel de grija amestecatului, iar urmele de arsură sau fumul vor deveni doar o amintire neplăcută din bucătărie. Nu mai trebuie să dai banii pe tot felul de soluții de degresat sau de șters urmele de arsură, căci tigaia Regis Stone Copper Wok te scapă de orice grijă!

Intră și tu în concurs ca să câștigi o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri