Antena Căutare

CONCURS! Aloshop îți dă șansa să câștigi tigaia de la „Chefi la cuțite”!

Dacă îți dorești să îi impresionezi pe toți cu talentul tău culinar și vrei să demonstrezi că și tu ai putea oricând să iei trei cuțite la jurizare, atunci intră în cel mai tare concurs al momentului! Premiul este unul pe măsură: o tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!

Dacă îți dorești să îi impresionezi pe toți cu talentul tău culinar și vrei să demonstrezi că și tu ai putea oricând să iei trei cuțite la jurizare, atunci intră în cel mai tare concurs al momentului! Premiul este unul pe măsură: o tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!

Concursul începe pe 23.04.2018 la ora 21:00 și se termină pe 29.04.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce desert ai pregăti cu tigaia Regis Stone pentru a-i surprinde pe Chefi?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 30.04.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Tigaia Regis Stone Pan este ideală pentru a pregăti orice tip de rețetă, oricât de îndrăzneață ar putea părea. Motivul?

Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii și ingredientele se gătesc mult mai repede și mai bine. În plus, fiindcă au un strat antiaderent ce împiedică lipirea ingredientelor, tigaia Regis Stone Pan se curăță simplu și rapid, fără să fie nevoie de soluții speciale.

Legumele rămân intacte și capătă un gust excelent, carnea nu se lipește, clătitele și omletele își păstrează forma și gustul iar la final, tu ai reușit să gătești fără fum, fără urme de arsură și fără prea multe bătăi de cap! Când ai gătit ultima oară fără să ți se facă groază de faptul că alimentele s-au lipit și tu trebuie să freci de zor ca să îndepărtezi resturile? Transformă gătitul într-o adevărată plăcere, folosind tigaia potrivită!

Acesta este și motivul pentru care concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” se bazează din plin pe ajutorul oferit de tigaia Regis Stone Pan. Indiferent cât talent culinar au bucătarii, secretul lor stă mereu în calitatea ustensilelor de bucătărie folosite! Așa că nu mai sta pe gânduri și intră în concurs, ca să câștigi și tu prima ta tigaie din gama Regis Stone!

Mult succes tuturor!

Ce se întâmplă seara în casa lui chef Dumitrescu! Fanii au privit uimiți!... Sărbătoare în familia ”Chefi la cuțite”! Chef Sorin Bontea, sărbătorit cu fast pe platourile de filmare! Gestul făcut de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x