Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN", cu care faci cel mai gustos grătar din lume!

Vrei să faci spectacol culinar în familia ta, exact ca orice alt concurent talentat de la emisiunea „Chefi la cuțite”? Tot ce ai de făcut este să intri în cea mai tare competiție a momentului și să câștigi o tigaie Regis Stone!

Vrei să faci spectacol culinar în familia ta, exact ca orice alt concurent talentat de la emisiunea „Chefi la cuțite”? Tot ce ai de făcut este să intri în cea mai tare competiție a momentului și să câștigi o tigaie Regis Stone!

Concursul începe pe 14.05.2018 la ora 21:00 și se termină pe 20.05.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în bucătărie?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 21.05.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (click AICI).

Tigaia Regis Stone Griddle Pan este perfectă pentru orice rețetă, fiindcă îți oferă plăcerea de a găti un grătar delicios chiar la tine acasă! Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care carnea și legumele tale se vor găti rapid și eficient, exact ca la un grătar cu cărbuni, făcut în aer liber!

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” folosesc mereu produsele din gama Regis Stone, fiindcă știu că nu vor fi niciodată dezamăgiți de calitatea lor. Sezon de sezon, aceste tigăi au fost un adevărat sprijin de nădejde, pe care îl poți avea și tu în bucătăria ta!

Stratul antiaderent împiedică lipirea alimentelor și ingredientele tale vor arăta delicios și aspectuos, dar vor fi și o adevărată sursă de vitamine, fiindcă își vor putea menține proprietățile nutritive!

Cu tigaia Regis Stone Griddle Pan, gătitul devine o adevărată plăcere. Nu e nevoie să mergi tocmai la pădure ca să savurezi mici, fripturi de tot felul, pește aromat, o ceafă de porc sau legume cu aromă de grătar, fiindcă poți pregăti totul chiar la tine acasă! Nu ai nevoie să folosești ulei, fiincă alimentele nu se lipesc.

Te imaginezi manevrând o tigaie Regis Stone precum un concurent talentat de la emisiunea "Chefi la cuțite"? Atunci intră în competiție și câștigă un ajutor de nădejde în bucătărie!

Mult succes tuturor!

După ce au mâncat șarpe pe grill și embrion în ou la "Asia Express", Dorian Popa și mamișor fac echipă în bucă... Nepalezul acesta e senzație! Samsher a făcut show la „Chefi la cuțite”! „You like sârba, you like sarmale?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x