Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN"! Demonstrează că și tu ai stofă de maestru în bucătărie!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți tuturor că și tu ai stofă de maestru bucătar, chiar dacă nu ai participat la emisiune! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN!

„Chefi la cuțite” îți propune să intri în cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți tuturor că și tu ai stofă de maestru bucătar, chiar dacă nu ai participat la emisiune! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN!

Concursul începe pe 13.11.2017 la ora 21:00 și se termină pe 19.11.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă echipa lui Chef Florin Dumitrescu ar avea un restaurant, cum s-ar numi acesta și de ce?”.

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 20.11.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” știu că gustul grătarului pregătit afară, la cărbuni, poate fi obținut cel mai bine doar cu ajutorul produselor de gătit din gama Regis Stone!

Tigaia REGIS STONE GRIDDLE PAN are un strat antiaderent ce îți oferă posibilitatea să facă spectacol în bucătărie, fără să folosești mult ulei sau să faci mult fum, fiindcă alimentele nu se lipesc deloc și își păstrează gustul și aspectul plăcut.

Vei redescoperi astfel plăcerea de a pregăti un grătar delicios, o omletă pufoasă sau clătite spectaculoase, fără să-ți mai fie teamă că vei pierde timp cu îndepărtarea urmelor de arsură! Nu mai da banii pe produse de curățat arsurile, fiindcă tigaia REGIS STONE GRIDDLE PAN te scapă de toate neplăcerile! În plus, alimentele își păstrează gustul și substanțele nutritive.

Când a fost ultima oară când ai făcut ouă ochiuri și acestea au alunecat efectiv în farfurie, fără să fie nevoie să folosești spatule sau palete?

Vei avea șansa să încerci tot felul de combinații de fripturi cu garnituri savuroase, fiindcă tigaia REGIS STONE GRIDDLE PAN e acolo să te ajute să faci spectacol în bucătărie!

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios și aspectuos în tigaia REGIS STONE GRIDDLE PAN, cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Gina Pistol, eclipsată, oare?! „Sunteți o echipă de manechine, cumva?!” Fetele din Echipa de Volei CSM București, degust... „Una, una, una, hai să vedem cum se termină povestea asta!”. Daaa, toate echipele au ajuns la duel! Chef Dumitrescu: &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x