Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Arată tuturor că ești un bucătar de cinci stele!

Chefi la cuțite” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu rata șansa de a câștiga o super tigaie, demnă de un bucătar profesionist!

Bucură-te de o experiență unică în bucătărie și pregătește rețete spectaculoase! Pentru toți pasionații de gătit, Aloshop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Concursul începe pe 09.04.2018 la ora 21:00 și se termină pe 15.04.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care este preparatul favorit pe care l-ai găti cu tigaia Regis Stone în maxim 15 minute?”.

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 16.04.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” vor folosi in acest sezon nu doar talentul culinar, ci se vor baza din plin pe ajutorul oferit de tigăile din gama Regis Stone!

Tigaia REGIS STONE PAN 28 CM are un strat antiaderent ce îți oferă posibilitatea să faci chiar și cele mai îndrăznețe rețete, fără să îți fie teamă că va trebui să cureți la final urmele de arsură.

Fripturile, peștele, mixurile de legume, diferitele garnituri și chiar omletele se fac imediat, fără să fie nevoie sa folosești cantități nesănătoase de ulei.

Tigaia REGIS STONE PAN 28 CM te scapă de toate aceste neplăceri și tu nu vei mai da banii pe produse de curățat! Ingredientele tale se vor găti frumos și sănătos, iar tu vei avea astfel șansa să demonstrezi tuturor că ai stofă de bucătar profesionist.

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios în tigaia REGIS STONE PAN 28 CM, cu efect de piatră încinsă!

Mult succes tuturor! :)

Loredana Chelmăgan a vărsat lacrimi la "Chefi la cuțite": "Să vin aici a fost un impuls de moment. Ce a v... Scărlătescu, feblețea doamnelor și în sezonul 5. Tanti Vasilica are 75 de ani. Așa și? "Mânca-i-ar mamaia, le place...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x