Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Gătește ca un maestru bucătar!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să îți exersezi mai bine veleitățile de bucătar! Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să îți exersezi mai bine veleitățile de bucătar! Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Concursul începe pe 11.09.2017 la ora 21:00 și se termină pe 7.09.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce ați pregăti cu tigaia Regis Stone în maxim 15 minute?

Cel mai creativ răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 20.03.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs)

Dacă îți place să gătești preparate delicioase și simți de fiecare dată că vrei să oferi celor dragi un preparat delicios și spectaculos, atunci cu siguranță trebuie să îți dotezi bucătăria cu o astfel de tigaie!

Tigaia cu efect de piatră încinsă Regis Stone Pan de 28 cm este ideală mai ales pentru prepararea diferitelor fripturi! Carnea nu se lipește și o poți găti fără fum și fără bătăi de cap. Preparatul tău va fi unul delicios și extrem de sănătos, căci tigaia antiaderentă Regis Stone îți permite să gătești fără mult ulei sau unt, doar în sucul propriu al unei fripturi delicioase!

Te-am convins? Intră și tu în concursul Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu, când vei face primul tău preparat în tigaia cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Silvian Hârâială le-a dat chefilor să mănânce fân, iar deznodământul a fost total neașteptat! „Ce e sosul ăsta așa?!”... Marius Lăzăroi a adus tradiționalul românesc în farfurie! „Amu, dacă nu o plășea mâncarea, măcar îi voi îmbăta pe chefi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x