CONCURS! Aloshop te premiază cu o super TIGAIE REGIS STONE WOK! Intră și tu în cel mai tare concurs al momentului!

„Chefi la cuțite” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu doar bucătarii cu faimoși pot găti mâncăruri spectaculoase! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE WOK!

„Chefi la cuțite” te provoacă să intri în cel mai tare concurs al momentului! Nu doar bucătarii cu faimoși pot găti mâncăruri spectaculoase! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE WOK!

Concursul începe pe 27.11.2017 la ora 21:00 și se termină pe 03.12.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ați fi concurent la Chefi la Cuțite, ce ați preparat ați găti pentru a impresiona juriul în finală?”.

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE WOK, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 04.12.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

În drumul către marea finală, concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” au făcut spectacol culinar cu preparatele gătite în tigăile din gama Regis Stone!

Tigaia REGIS STONE WOK are un strat antiaderent ce îți oferă posibilitatea să faci preparate delicioase, fără să folosești mult ulei sau să faci mult fum! Carnea și legumele nu se lipesc, așa că tu nu vei mai da banii pe produse de curățat.

Vei avea șansa să faci spectacol culinar chiar la tine în bucătărie, căci tigaia REGIS STONE WOK e acolo să îți ofere un ajutor de nădejde chiar și în prepararea unor rețete îndrăznețe! Carne, mixuri de legume, mâncăruri gătite sau rețete chinezești, toate vor arăta spectaculos și vor fi pline de savoare! Datorită efectului de piatră încinsă, alimentele nu se lipesc și își păstrează aspectul plăcut și substanțele nutritive, pentru ca tu să demonstrezi ce bucătar iscusit ești!

Și cu siguranță te vei simți precum un bucătar de la „Chefi la cuțite”, care își răsfață invitații cu un preparat cu adevărat sănătos și gustos!

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios în tigaia REGIS STONE WOK, cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Ultimele știri