CONCURS! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu fac spectacol cu tigaia Regis Stone! Câștigă și tu una

O nouă ediție din sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce un concurs savuros pentru toți pasionații de bucătărie! Poți să câștigi și tu o super tigaie Regis Stone Pan, cu care să pregătești rețete minunate! În fiecare săptămână ți-am pregătit super premii!

Câștigă o super tigaie Regis Stone

O nouă ediție din sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce un concurs savuros pentru toți pasionații de bucătărie! Poți să câștigi și tu o super tigaie Regis Stone Pan, cu care să pregătești rețete minunate! În fiecare săptămână ți-am pregătit super premii!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce desert crezi că l-ai putea cuceri pe chef Florin Bontea și de ce?”.

Concursul începe pe 12.11.2018 la ora 21:00 și se termină pe 18.11.2018, la ora 23:59!

Cel mai „delicios” răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 19.11.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” a revenit în forță cu uimitoare povești de viață, rețete delicioase și momente memorabile. În fiecare săptămână am pregătit un super concurs pentru pasionații de bucătărie, care ne urmăresc cu sufletul la gură, ediție după ediție.

Nu trebuie să fii un maestru bucătar ca să te pricepi să pregătești super rețete delicioase, ci doar ai nevoie de ingrediente proaspete și de...un ajutor de nădejde, pe care îl găsești în tigaia REGIS STONE PAN 28 CM.

Aceasta are un înveliș special, antiaderent, ce previne lipirea alimentelor și te ajută să gătești tot felul de rețete minunate, chiar și fără un strop de ulei! Fripturile, peștele, clătitele, legumele și omletele se pot găti simplu și rapid, fără pic de fum sau de urme de arsură.

Baza din oțel inoxidabil a produselor din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care vei uita de grija amestecatului întruna și nici nu or apărea urme de arsură.

Ingredientele își păstrează forma, culoarea vie și substanțele nutritive, iar preparatul arată spectaculos, fără să fie nevoie de vreun efort special. Simplu, proaspăt și delicios!

Tigaia REGIS STONE PAN 28 CM te face să simți exact experiența culinară trăită de concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Chiar și Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu gătesc în ele, la probele pentru câștigarea amuletelor!

Te simți norocos? Intră și tu în concurs!

Ultimele știri