Antena Căutare

CONCURS! Câștigă o super tigaie Regis Stone, exact ca cea folosită de concurenții emisiunii Chefi la cuțite! Ce trebuie să faci?

Emisiunea „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de final, așa că nu au mai rămas multe șanse pentru a câștiga un super premiu! Tot ce ai de făcut este să răspunzi corect la o întrebare și să intri în cea mai tare competiție culinară a momentului!

Emisiunea „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de final, așa că nu au mai rămas multe șanse pentru a câștiga un super premiu! Tot ce ai de făcut este să răspunzi corect la o întrebare și să intri în cea mai tare competiție culinară a un momentului!

Lucrurile sunt mai simple decât crezi! Ai astfel șansa să primești o tigaie specială, pe care și concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” o folosesc la pregătirea diferitelor preparate din concurs!

Concursul începe pe 04.06.2019 la ora 21:00 și se termină pe 10.06.2019, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă împreună cu familia ai concura la Chefi la Cuțite, care ar fi sloganul care v-ar defini ca echipă?”.

Răspunde la întrebarea noastră și cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE COPPER WOK, tigaia pe care o folosesc concurenții emisiunii „Chefi la cuțite”! Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Succesul unui preparat depinde în mare măsură nu doar de prospețimea ingredientelor, ci și de ustensilele folosite pentru a pregăti diferite delicii culinare. Cui nu-i place să savureze o friptură delicioasă, un mix savuros de legume sau o tocăniță plină de arome?

Poți pregăti orice rețetă, oricât de complicată ar părea, folosind incredibila tigaie Regis Stone Copper Wok! Gătitul se va transforma într-o reală plăcere dacă vezi cât de simplu este să faci rețete delicioase, fără miros neplăcut, fără urme de arsură și fără exces de grăsime!

Aceasta are un triplu strat special, antiaderent, ce permite nu doar încălzirea rapidă, ci și o protecție deosebită la temperaturile înalte.

Efectul de piatră încinsă îți permite astfel să rumenești frumos orice tip de carne, fără să fie nevoie să folosești ulei sau unt deloc! Cu tigaia din gama Regis Stone rotejezi sănătatea ta și a familiei tale reducând cantitatea de grăsime nocive și poți începe astfel să gătești rețete sănătoase și gustoase! ingredientele alese de tine își mențin nu doar textura și culoarea vie, ci și substanțele nutritive.

Mai mult decât atât, tigaia Regis Stone Copper Wok are baza din oțel inoxidabil, carcasa din aluminiu forjat și un strat din particule de piatră și cupru ultrarezistent la zgârieturi, elemente ce îți garantează că produsul oferă o calitate superioară față de produsele ceramice!

Folosești și tu trucul concurenților de la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-i uimi pe toți cu abilitățile tale de super bucătar!

MULT SUCCES TUTUROR!

Accident în bucătăria Chefi la cuțite: “Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată! Să rămâi fără farfurie pe bandă este chiar... Ruby, altoită de bunica ei la Chefi la cuțite! A spus ceva greșit despre Cătălin Scărlătescu și a supărat-o pe mamaie – ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x