Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

CONCURS! Câștigă o tigaie Regis Stone Pan și descoperă secretul folosit de bucătarii de la „Chefi la cuțite”

Începem o nouă săptămână savuroasă cu un concurs marca „Chefi la cuțite”! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare și poți câștiga o tigaie Regis Stone, exact ca cea folosită de concurenții din cea mai îndrăgită competiție culinară!

Câștigă o super tigaie Regis Stone Pan de la Aloshop.tv

Începem o nouă săptămână savuroasă cu un concurs marca „Chefi la cuțite”! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare și poți câștiga o tigaie Regis Stone, exact ca cea folosită de concurenții din cea mai îndrăgită competiție culinară!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Cum ai descrie printr-un cuvânt emisiunea Chefi la cuțite?”.

Concursul începe pe 24.12.2018 la ora 21:00 și se termină pe 30.12.2018, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Pan, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 31.12.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

În fiecare săptămână pregătim fanilor un super concurs la care poți câștiga un premiu special. Trebuie doar să răspunzi la întrebare și ai șansa să câștigi o tigaie Regis Stone Pan, exact ca cea folosită de concurenții din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Concurenții aleg să gătească zeci de rețete delicioase în aceste tigăi, fiindcă s-au convins că acestea oferă o calitate superioară față de cele ceramice.

Motivul? Învelișul special, antiaderent, conferă efectul de piatră încinsă pentru ca niciun tip de ingredient să nu se lipească. Un avantaj cu adevărat important al tigăii Regis Stone Pan este faptul că nu trebuie să folosești mai deloc ulei, indiferent că alegi să gătești o friptură delicioasă, clătite, omlete sau mixuri de legume!

Produsele din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii pentru ca ingredientele tale să se gătească simplu și rapid, fără ca tu să stai să amesteci întruna. Nu mai trebuie să îți faci griji că te vei confrunta cu fum, miros neplăcut sau urme de arsură. Ce altceva își mai poate dori un pasionat de bucătărie?

Poți găti rețete delicioase chiar și fără ulei, fiindcă de acum poți folosi secretul știut de concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Mult succes tuturor!

Video