Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

CONCURS! Câștigi o super tigaie grill, exact ca cea folosită de concurenții din emisiunea Chefi la cuțite! Ce trebuie să fac

Dacă vrei să descoperi și tu care este secretul folosit de bucătarii din emisiunea Chefi la cuțite pentru a pregăti o super rețetă, atunci intră în cel mai tare concurs al momentului!

Câștigă și tu o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care este cea mai gustoasă și mai rapidă rețetă pe care o pregătești în tigaia wok?”.

Concursul începe pe 09.12.2019 la ora 21:00 și se termină pe 15.12.2019, la ora 23:59!

Cel mai „savuros” și norocos răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Orice pasionat de bucătărie știe că reușita unui preparat nu ține doar de prospețimea ingredientelor folosite, ci și de calitatea instrumentelor de gătit folosite. Cu siguranță ai observat că toți concurenții emisiunii Chefi la cuțite pregătesc diferitele rețete în tigăile din gama Regis Stone și acum afli și motivul!

Tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan are un triplu strat special, antiaderent, ce previne lipirea alimentelor, indiferent dacă este vorba despre carne sau legume. În plus, marele avantaj este faptul că poți să pregătești rețete de cinci stele chiar și folosind niciun strop de ulei, unt sau alt tip de grăsime! Practic, alimentele se gătesc în sucurile proprii, păstrându-și culoarea vie și substanțele nutritive. Un grătar sănătos și gustos, fără prea multe bătăi de cap!

Tigăile din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii. Scapi astfel de grija amestecatului, iar urmele de arsură sau fumul vor deveni doar o amintire neplăcută din bucătărie. Nu mai trebuie să dai banii pe tot felul de soluții de degresat sau de șters urmele de arsură, căci tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan te scapă de orice grijă! Faci fripura sau legumele dorite și, la final, acestea alnecă efectiv în farfurie, fără să se fi prins deloc!

Tigăile din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii. Scapi astfel de grija amestecatului, iar urmele de arsură sau fumul vor deveni doar o amintire neplăcută din bucătărie.

Intră și tu în concurs ca să câștigi o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

Video