Antena Căutare

CONCURS pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite! Răspunde la întrebare și câștigi o super tigaie Regis Stone Copper Wok!

O nouă etapă de jurizări pe nevăzute aduce și un nou concurs Chefi la cuțite, unde ai șansa să câștigi o super tigaie Regis Stone Copper Wok, cu care să pregătești rețete cât mai îndrăznețe! Răspunde la întrebare și poți deveni chiar tu câștigătorul!

O nouă etapă de jurizări pe nevăzute aduce și un nou concurs Chefi la cuțite, unde ai șansa să câștigi o super tigaie Regis Stone Copper Wok, cu care să pregătești rețete cât mai îndrăznețe! Răspunde la întrebare și poți deveni chiar tu câștigătorul!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care este ingredientul tău secret adaugat în majoritatea rețetelor gătite în wok?”.

Concursul începe pe 14.10.2019 la ora 21:00 și se termină pe 20.10.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie grill Regis Stone Copper Wok, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Atât concurenții din emisiunea Chefi la cuțite, cât și cei trei chefi gătesc doar în tigăile din gama Regis Stone, fiindcă acesta este secretul pentru a obține preparate delicioase, dar și extrem de sănătoase! Motivul?

Tigaia Regis Stone Copper Wok are un triplu strat special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă și astfel, ingredientele nu se lipesc deloc, chiar dacă nu ai folosit ulei sau alte tipuri de grăsime.

Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii și astfel tu nu mai trebuie să stai să amesteci întruna. Carnea devine fragedă și gustoasă și legumele își păstrează textura, culoarea și proprietățile nutritive, fiindcă totul se gătește în sucul propriu!

Poți pregăti în tigaia Regis Stone Copper Wok nu doar mixuri chinezești sau mâncăruri asiatice, ci și tocănițe delicioase, mâncăruri cu sos și orice altă rețetă mai dorești! Mânerul rezistent nu se încinge, deci spui adio inclusiv situațiilor când te arzi, din neatenție.

Mai mult decât atât, un alt avantaj este faptul că tigăile din gama Regis Stone sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mult mai durabile în comparație cu cele ceramice. Ce altceva îți mai poți dori la tigaie, când vezi că mâncarea alunecă efectiv în farfurie, căci nu s-a lipit și nici nu au apărut urme de arsură?

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

Barbie, întâlnire cu Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite... Ce a făcut Cătălin Scărlătescu, înainte să devină bucătar celebru! „Eram în Marea Chinei și la un moment dat...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x