Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie Regis Stone Copper Pan, cu particule din piatră și cupru!

Cea mai iubită competiție culinară a momentului revine cu un sezon mai gustos și mai spectaculos, dedicate familiilor! „Chefi la cuțite” a pregătit un super concurs pe care nu ai voie să-l ratezi! Răspunde la întrebare și poți câștiga un premiu pe măsură!

Cea mai iubită competiție culinară a momentului revine cu un sezon mai gustos și mai spectaculos, dedicate familiilor! „Chefi la cuțite” a pregătit un super concurs pe care nu ai voie să-l ratezi! Răspunde la întrebare și poți câștiga un premiu pe măsură!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Cu ce mic dejun preparat în tigăile Regis Stone Copper Pans ai vrea să-ți impresionezi familia?”.

Concursul începe pe 30.04.2019 la ora 21:00 și se termină pe 06.05.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Și pentru acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” am pregătit un super concurs cu premii speciale. Dacă vrei să experimentezi o inovație culinară în materie de gătit, atunci cu siguranță trebuie neapărat să-ți dotezi bucătăria cu o super tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, care trasformă gătitul într-o adevărată plăcere.

Stratul triplu antiaderent conține particule din piatră și cupru ce previne lipirea și astfel, ingredientele tale se gătesc frumos și aspectuos, fără prea multe bătăi de cap. Nu trebuie să folosești ulei sau unt, motiv pentru care îți vei putea pregăti rețetele preferate, dar într-o manieră mult mai sănătoasă!

În plus, tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM are carcasa din aluminiu forjat, baza din oțel inoxidabil ce distribuie căldura uniform și un triplu strat antiaderent ce permite o încălzire rapidă, oferind o protecție specială la temperaturile înalte.

Tigaile din gama Regis Stone Copper Pans sunt mult mai durabile și rezistente la zgârieturi, motiv pentru care nu trebuie să îți lipsească din bucătărie. Rețetele complicate se vor transforma într-o adevărată joacă de copii dacă ai un asemenea ajutor de nădejde în bucătărie.

Răspunde la întrebare și poți câștiga și tu o super tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, cu care să faci senzație!

MULT SUCCES TUTUROR!

Apariție de senzație pe platoul de la "Chefi la cuțite": "Mie îmi place să defilez, să fiu eu cea mai fru... Marius Bogin revine pentrua treia oară în competiția "Chefi la Cuțite": "Cu preparatele astea îi execut p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x