Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie, precum cea folosită în emisiunea „Chefi la cuțite”!

Ne apropiem cu pași repezi de marea finală și emoțiile ating cote maxime la emisiunea „Chefi la cuțite”! O nouă ediție aduce și un nou concurs pentru pasionații de bucătărie, care au șansa de a câștiga o super tigaie Regis Stone! 

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie, precum cea folosită în emisiunea „Chefi la cuțite”! Galerie
Câștigă o tigaie Regis Stone Pan

Ne apropiem cu pași repezi de marea finală și emoțiile ating cote maxime la emisiunea „Chefi la cuțite”! O nouă ediție aduce și un nou concurs pentru pasionații de bucătărie, care au șansa de a câștiga o super tigaie Regis Stone!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ai fi pentru o zi Chef Scărlătescu, la ce probe i-ai supune pe concurenți?”.

Concursul începe pe 10.12.2018 la ora 21:00 și se termină pe 16.12.2018, la ora 23:59!

Cel mai „savuros” răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Pan, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 03.12.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

În fiecare săptămână punem „la gătit” un super concurs la care poți câștiga un premiu special. Trebuie doar să răspunzi la întrebare și ai șansa să câștigi o tigaie Regis Stone Pan, exact ca cea folosită de concurenții din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Concurenții și cei trei jurați aleg să și pregătească toate rețetele în aceste tigăi, fiindcă sunt mult mai rezistente decât cele ceramice și au capacitatea de a preveni lipirea.

Stratul special, antiaderent, conferă efectul de piatră încinsă pentru ca niciun ingredient folosit de tine să nu se lipească!

Cu tigaia Regis Stone Pan poți pregăti rețete savuroase de fripturi, clătite, omlete diverse, mixuri de legume,

Produsele din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii pentru ca ingredientele tale să se gătească simplu și rapid, fără ca tu să stai să amesteci întruna. Te vei simți precum un concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”, care face spectacol în bucătărie, indiferent de rețete aleasă!

Mult succes tuturor!

O fostă bonă filipineză îi "pune pe jar" pe chefi: "Încep să-mi dea lacrimile. Cu ce a umplut melcii?&quo... Îl cheamă tot Dumitrescu, doar că-i varianta mai tânără, dă BACUL anul ăsta! Bontea: "Ești plin de talent! Bravo!&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x