Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie wok, exact ca cea folosită de concurenții Chefi la cuțite!

O nouă săptămână începe în forță în bucătăria Chefi la cuțite, căci am pus la „gătit” un alt concurs cu premii pentru pasionații de bucătărie! Răspunde corect la întrebare și poți câștiga o super tigaie cu care să faci senzație în bucătărie!

O nouă săptămână începe în forță în bucătăria Chefi la cuțite, căci am pus la „gătit” un alt concurs cu premii pentru pasionații de bucătărie! Răspunde corect la întrebare și poți câștiga o super tigaie cu care să faci senzație în bucătărie!

În fiecare zi de marți, sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, prezintă publicului nu doar povești incredibile de viață și concurenți talentați, ci și rețete delicioase, una mai interesantă decât alta.

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Cărui membru din familia ta i-ai face cadou o tigaie Regis Stone Copper Pan și de ce?”.

Concursul începe pe 14.04.2019 la ora 21:00 și se termină pe 20.05.2019, la ora 23:59!

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie wok Regis Stone Copper Wok, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Răspunde la întrebarea noastră și cel mai „savuros” răspuns va fi premiat cu o tigaie wok Regis Stone Cooper Wok, cu ajutorul căreia poți face spectacol în bucătărie. Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” gătesc doar cu produsele din gama Regis Stone Copper Pans, fiindcă sunt mult mai durabile și rezistente la zgârieturi.

Orice rețetă, oricât de îndrăzneață ar părea, se transformă într-o adevărată joacă de copil. Chiar dacă nu ești bucătar cu stele Michelin poți pregăti un preparat savuros, chiar și fără strop de ulei! Motivul?

Stratul triplu antiaderent conține particule din piatră și cupru ce previne lipirea și astfel, ingredientele tale se gătesc frumos și aspectuos, fără ca tu să folosești ulei sau alt tip de grăsime. Vei găti astfel sănătos și gustos, cu mult mai puține calorii.

Cu tigaia wok Regis Stone Copper Wok permite o încălzire rapidă, oferind o protecție specială la temperaturile înalte. Gătești rapid și fără să stai cu grija că alimentele tale se lipesc. În plus, baza din oțel inoxidabil și carcasa din aluminiu forjat oferă nu doar calitate, ci și durabilitate.

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie wok Regis Stone Copper Wok!

MULT SUCCES TUTUROR!

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se luptă pentru singurul avantaj din sezonul special Chefi la cuțite... Binh Minh s-a întors și și-a adus ajutoare tocmai din Vietnam: „La Chefi la cuțite mi-am dat seama că gătitul mă face fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x